fbpx

Ολοκληρώθηκε το “The Legend Summer Camp” για τα στυλ του ρινγκ (pics)

Ολοκληρώθηκε το “The Legend Summer Camp” για τα στυλ του ρινγκ (pics)

Ολοκληρώθηκε το “The Legend Summer Camp” για τα στυλ του ρινγκ το οποίο πραγματοποιήθηκε 14-15-16 Ιουλίου στο 5* Gallini Wellness spa & resort στα Καμμένα Βούρλα.

Το camp εκτός των άλλων περιλάμβανε και την προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας Kickboxing εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη 25 Αυγούστου με 3 Σεπτέμβρη, με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Μπάμπη Παπαδόπουλο από BG Academy και Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο από Fighters Athanasopoulos. Μαζί τους οι Γιώργος Χαλκίδης (BG Academy) και Νίκος Μέμμος (Icaros team) συμπληρώνοντας την κορυφαία σύσταση Ελλήνων προπονητών που έχουμε δει σε καλοκαιρινό camp.

Εκτός της εθνικής ομάδας, πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν στο εν λόγω camp παίρνοντας μέρος στις καθημερινές προπονήσεις που περιλάμβαναν τεχνικές, ενδυνάμωση αλλά και sparring, ενώ το άψογο κλίμα μεταξύ των συμμετεχόντων έκανε το χρόνο να κυλά ευχάριστα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και αναμνήσεις σε όλους.

Αυτό ήταν το 3ο κατά σειρά Legends Summer Camp για τα στυλ του ρινγκ και προπονητές αλλά και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2024 και το 4ο The Legend Summer Camp Ring Styles.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά