fbpx

Harry Karzis 16 Σεπτεμβρίου στο Fight Town στο Λονδίνο

Harry Karzis 16 Σεπτεμβρίου στο Fight Town στο Λονδίνο

Συνεχίζονται οι ελληνικές παρουσίες στα μεγάλα πυγμαχικά ρινγκ του εξωτερικού, αυτή τη φορά με τον Χάρη “Hurricane” Καρζής (2-0-0) να δίνει τον τρίτο του επαγγελματικό αγώνα.

Ο 26χρονος αθλητής ο οποίος εχει γεννηθεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Πάτρα και ζει στο Λονδίνο, θα αγωνιστεί στις 16 Σεπτεμβρίου (και όχι στις 15 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο) στο promotion Fight Town που θα διεξαχθεί στο Laura Trott Leisure Centre στο Λονδίνο, με στόχο να συνεχίσει με νίκες την επαγγελματική του καριέρα στην πυγμαχία στην οποία έκανε το ντεμπούτο του στις 11 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Ο Χάρης, ο οποίος δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για τον αντίπαλό του, προπονείται στην περιοχή Hoddesdon, στο Hoddesdon Boxing Academy ενώ προέρχεται από το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Darrel Tapfuma από τη Ζιμπάμπουε, με ομόφωνη απόφαση την 1η Ιουλίου στο York Hall.

Σε επικοινωνία μας με τον αθλητή, μας μίλησε για τον αγώνα του στις 16 Σεπτεμβρίου καθώς και για τους μελλοντικούς του στόχους: “Οι στόχοι μου για το μέλλον είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής σε 1 οι περισσότερες κατηγορίες και να μπω στα βιβλία ως ο καλύτερος Έλληνας πυγμάχος!!
Όπως οι προηγούμενοι αντίπαλοι με τη σειρά του και αυτός θα ηττηθεί γιατί τη δουλειά που ρίχνω σε κάθε Camp είναι η ίδια για τον καθένα τους. Δεν υποτιμώ κανέναν αλλά πιστεύω πολύ στον εαυτό μου!! Στις 16 Σεπτεμβρίου λοιπόν ο διαιτητής θα σηκώσει το χέρι κάποιου και αυτός θα είμαι εγώ!!

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα καθώς και ο αντίπαλός του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά