fbpx

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων (φωτό)

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων (φωτό)

Στο Πλοέστι της Ρουμανίας βρίσκεται ήδη η εθνική μας ομάδα, όπου από 19 έως 31 Ιουλίου θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Σε μια διοργάνωση που θα πάρουν μέρος περισσότεροι από τετρακόσιοι πυγμάχοι (αγόρια και κορίτσια), από τριάντα δύο διαφορετικές χώρες , στο 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία, η ελληνική αποστολή με 6 κορασίδες και 11 παίδες ταξίδεψε για τη ρουμανική πόλη με πολλές ελπίδες για διακρίσεις και στόχο έχει να ξεπεράσει την περσινή επίδοση (στο Μοντεσιλβάνο) όπου τα παιδιά της ομάδας κατέκτησαν τη δεύτερη θέση με τρία χρυσά μετάλλια, πίσω από την ομάδα της Αγγλίας.

Τα παιδιά που θα αγωνιστούν με το εθνόσημο είναι οι :

46 κιλά: Ευαγγελία  Αγγελοπούλου

48 κιλά: Μαρία  Γεωργοπούλου

50 κιλά: Γεωργία  Γκάρα

52 κιλά: Λαμπρινή  Γιαννακοπούλου

57 κιλά: Ουρανία  Κάντζαρη

63 κιλά: Μαρία-Ευανθία Ντασιονάκη 

46 κιλά: Πέτρος  Κωνσταντινούδης

48 κιλά: Αχιλλέας  Τσεπίδης

50 κιλά: Βασίλειος  Βασιλειάδης

52 κιλά: Κυριάκος  Φωτιάδης

57 κιλά: Άγγελος  Καραΐτης

60 κιλά: Άγγελος  Καλαμάρης

63 κιλά: Χρύσανθος  Σκούρας

66 κιλά: Εμμανουήλ  Φωτιάδης

70 κιλά: Πέτρος  Τόπαλος

75 κιλά: Ιωάννης  Πουμπουρίδης

80 κιλά: Κωνσταντίνος  Δερμερτζίδης

Τους αθλητές μας συνοδεύουν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν και Γεώργιος Γκαβέζος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, παραβρέθηκε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της Ελληνικής Αποστολής, όπου ενθάρρυνε τους Αθλητές μας για να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την αριστεία και τη νίκη, διατυπώνοντας την πεποίθηση ότι με την προσπάθεια και την ομαδική συνεργασία, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε πρόκληση. Επισήμανε επίσης ότι η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας αντιπροσωπεύει τις αξίες και το πνεύμα της χώρας μας και είναι παράδειγμα για τη νέα γενιά!!

Η αποστολή έφυγε  πρωί πρωί από το Ελευθέριος Βενιζέλος και περίμενε να ενσωματωθούν και οι αθλητές και αθλήτριες από τη βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Γκαβέζο. 

Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε με τις καινούριες φόρμες, οι οποίες φέρουν το όνομα του Βασίλη Τόπαλου, εις μνήμη του περυσινού πρωταθλητή Ευρώπης στους Παίδες. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά