fbpx

Απογοήτευση για την Κουρούνη, ακυρώθηκε ο αγώνας της!

Απογοήτευση για την Κουρούνη, ακυρώθηκε ο αγώνας της!

Απογοητευμένη η Κάλλια Κουρούνη έκανε ένα ποστ στα σόσιαλ μίντια, αναφερόμενη στον μεθαυριανό αγώνα της που ακυρώθηκε. Υπενθυμίζουμε ήταν να αγωνιστεί με την Halanna “Leoparda” Dos Santos από την Βραζιλία στο main event στην ουαλική πόλη Llanell.

Πρόκειται για 2η συνεχόμενη ακύρωση, πάντα με υπαιτιότητα της αντιπάλου της, κάτι που την αφήνει εκτός δράσης από τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την ισοπαλία με την Καλίστα Σιλγάδο.

Δεν μπορώ να βρω λόγια για να περιγράψω πώς νιώθω, το επόμενο Σάββατο ήταν ο αγώνας μου και χθες η αντίπαλός μου αποσύρθηκε για αντιεπαγγελματικούς λόγους και προτιμά να αγωνιστούμε τον Σεπτέμβριο ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για να προπονηθεί. Εγώ μετά από όλες αυτές τις εβδομάδες που προπονούμαι σκληρά μακριά από το σπίτι μου, με το κόψιμο του βάρους και όλο αυτό το άγχος για το τίποτα. Το ίδιο ακριβώς συνέβη ξανά πριν από 3 μήνες και πάλι. Είμαι αδρανής από τον Δεκέμβριο γιατί κάποιοι δεν είναι επαγγελματίες!
Δεν ξέρω τι περισσότερο να κάνω για να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου, όταν προπονούμαι πολύ σκληρά και είμαι τόσο αφοσιωμένη, είμαι το πολύ 2 νίκες μακριά από το στόχο που έχω θέσει και όλα είναι εναντίον μου. Ίσως ο Θεός θέλει να δοκιμάσει τα όριά μου! Αλλά δεν είμαι σούπερ ήρωας, είμαι μακριά από την οικογένειά μου, δεν βλέπω τα ανίψια και είμαι πολύ λυπημένη. Δεν κάνω διακοπές για χρόνια, κάνω χιλιάδες θυσίες, δεν έχω προσωπική ζωή. Είναι επιλογή μου καθώς κυνηγώ τα όνειρά μου, αλλά ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για αυτόν τον αγώνα και αντί αυτού σήμερα μαζεύω τα πράγματά μου κι επιστρέφω στο Μαϊάμι. Μου πρότειναν αντικαταστάτη με άσχημο ρεκόρ, αλλά προτιμώ να μην κάνω αγώνα, απλά για να γράψω άλλον ένα στο ενεργητικό μου.
Δεν είναι όλα για τα χρήματα ή τις νίκες! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ και προτιμώ να παίρνω το νοκ άουτ και να κοιμάμαι ως πολεμίστρια, παρά αυτή που παίρνει μια εύκολη νίκη, απλά να για να είναι ενεργή”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά