fbpx

1st WAKO Mediterranean Kickboxing Championship 27-30 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη

1st WAKO Mediterranean Kickboxing Championship 27-30 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη

Έρχεται το 1ο WAKO Mediterranean Kickboxing Championship από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη, στα στυλ του Point Fighting και του Kick Light για το τατάμι και στο στυλ του K1 για το ρινγκ.

Ο Τούρκος πρόεδρος της W.A.K.O. Mediterranean Kickboxing Federation και πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Kickboxing, Salim Kayici και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing W.A.K.O., Roy Baker, καλωσορίζουν και προσκαλούν αθλητές, προπονητές και όλους τους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν στο πρώτο Μεσογειακό πρωτάθλημα Kickboxing και χαιρετίζουν την απόφαση της ενοποίησης των μεσογειακών χωρών για τη δημιουργία ενός καινούριου πρωταθλήματος δίνοντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους αθλητές.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που μπορούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα είναι Cadets, Juniors, Seniors και Veterans για άνδρες και γυναίκες και στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες κιλών ανά στυλ.

Να σημειώσουμε ότι στις 27 Ιουλίου δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα καθώς θα πραγματοποιηθεί το check in των ομάδων, η ζύγιση, η συνάντηση των διαιτητών καθώς και οι κληρώσεις για όλες τις κατηγορίες και στυλ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Sehit Mustafa Ozel Sport Hall.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά