fbpx

Λιναρδάτου – Μπάουμγκαρτνερ: Face Off και όλοι οι τίτλοι στο τραπέζι

Λιναρδάτου – Μπάουμγκαρτνερ: Face Off και όλοι οι τίτλοι στο τραπέζι

Η Χριστίνα Λιναρδάτου διεκδικεί τους παγκόσμιους τίτλους της Αλίσια Μπάουμγκαρτνερ στο Masonic Temple του Ντιτρόιτ το Σάββατο 15 Ιουλίου, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά παγκοσμίως από το DAZN.

Η Λιναρδάτου (14-2, 6 KOs) στοχεύει να γίνει για τρίτη φορά παγκόσμια πρωταθλήτρια ραγίζοντας την καρδιά της Μπάουμγκαρτνερ για άλλη μια φορά, πέντε χρόνια μετά από τη νίκη της σε αγώνα 8 γύρων στο Λούισβιλ. Αυτή η νίκη για την Ελληνίδα προηγήθηκε της κατάκτησης του πρώτου της παγκόσμιου τίτλου στο Super-Lightweight εναντίον της Κάντι Γουάιατ τον Μάρτιο του 2019. Η 35χρονη Χριστίνα υπερασπίστηκε τον τίτλο της απέναντι στην Deanha Hobbs τον Ιούνιο του 2019 στην Αθήνα, πριν η Katie Taylor πάρει τον τίτλο στο Μάντσεστερ της Αγγλίας τον Νοέμβριο του 2019. Η Λιναρδάτου ανέκτησε τον κενό τίτλο τρεις μήνες αργότερα κόντρα στην Prisca Vicot στην Ιντιάνα και επέστρεψε στη δράση τον Ιούλιο του 2022 με έναν αγώνα στην Καβάλα.

Η Μπάουμγκαρτνερ (14-1, 7 KO) βάζει όλες τις ζώνες στα 59 κιλά (130 Pounds) στo τραπέζι για δεύτερη φορά μετά από μια εμφατική νίκη επί της Elhem Mekhaled στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο, μια πρώτη υπεράσπιση των τίτλων της μετά από μια τεράστια νίκη στο Λονδίνο εναντίον της σκληρής αντιπάλου Mikaela Mayer τον Οκτώβριο του 2022. Τώρα αγωνίζεται στο “σπίτι” της και έχει σκοπό να ισοφαρίσει το σκορ απέναντι στη Λιναρδάτου, η οποία χάρισε στην Μπάουμγκαρτνερ τη μοναδική της ήττα πάλι Ιούλιο (όπως και τώρα) του 2018.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά