fbpx

Τσοχαταρίδης: Υπεράσπιση ζώνης WBC Mediterranean την Κυριακή 16 Ιουλίου

Τσοχαταρίδης: Υπεράσπιση ζώνης WBC Mediterranean την Κυριακή 16 Ιουλίου

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του στο Athens Fighting Championship στις 18 Φεβρουαρίου, όταν και κατέκτησε τη ζώνη της WBC Mediterranean, επικρατώντας του Γάλλου Μέλβιν Μορό καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του για πρώτη φορά.

Στις 16 Ιουλίου θα βρεθεί στην Ιταλία όπου θα αντιμετωπίσει τον διεκδικητή, Λουίτζι Αλφιέρι (9-3), ο οποίος εντός έδρας θα προσπαθήσει να κάνει το θαύμα και να νικήσει τον αήττητο Έλληνα πρωταθλητή.

Την προσπάθεια του Παναγιώτη υποστηρίζει και η Σέρβικη Ομοσπονδία Επαγγελματικής Πυγμαχίας, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Ο “δικός” μας Έλληνας Παναγιώτης Τσοχαταρίδης, πρωταθλητής Μεσογείου WBC υπερασπίζεται τον τίτλο του στις 16 Ιουλίου στην Ιταλία απέναντι στον διεκδικητή Λουίτζι Αλφιέρι, 9-3, 0ko. Ο Τσοχαταρίδης που έκανε 5 αγώνες στη Σερβία, με τελευταίο στις 8 Νοεμβρίου 2022 όταν νίκησε τον Μάρκο Ντμίτροβιτς και κέρδισε το Διεθνή τίτλο WBF. Παναγιώτη καλή επιτυχία στην πρώτη υπεράσπιση του τίτλου και περιμένουμε να είναι μόνο το πρώτο βήμα για πολύ μεγαλύτερους στόχους”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά