fbpx

IFP Enfusion VIP Fight Night: Λάμπης Δίγκας εναντίον Andrei Pisari

IFP Enfusion VIP Fight Night: Λάμπης Δίγκας εναντίον Andrei Pisari

Μια δυνατή μάχη ανακοινώθηκε από το International Fighting Promotion σε συνεργασία με το Enfusion στη διοργάνωση VIP Fight Night με ένα δικό μας αθλητή, τον βορειοελλαδίτη Λάμπη Δίγκα.

Ο αθλητής του Levan Guruli από το Guruli team, μετά τη δυνατή μάχη που θα δώσει αυτό το Σαββατο απέναντι σε έναν πολύ έμπειρο και δυνατό αθλητή στο main event του ARTEMIS Fight Night για τον WKU European Title, τον Πέτρο Σάχο, θέλει να συνεχίσει το σερί του με παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο αντιμετωπίζοντας τον 29χρονο Μολδαβό Andrei Pisari (24-1-1 / 7 KO) απ’ το Elite Kickboxing Berlin στη featherweight κατηγορία.

Το promotion IFP Enfusion συνεχίζει να εμπιστεύεται τους Έλληνες αθλητές αφού έχει ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Περγιάλη που έχει στείλει ουκ ολίγους Έλληνες μαχητές να αγωνιστούν στα “σαλόνια” του, με τον Πάρη Κρητικό, τον Τάσο Μέντη και τον Νίκο Παπανικολάου, σε προηγούμενο event να δείχνουν τι σημαίνει ελληνική ψυχή.

Θυμίζουμε και το σπουδαιότερο αγώνα της μέχρι τώρα καριέρας του Δίγκα πριν από ένα χρόνο σχεδόν με τον πρωταθλητή του Enfusion, Zouggary. Ο Δίγκας παίρνει μια δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στη διοργάνωση αποφασισμένος να την εκμεταλλευτεί.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Alte Lokhale στο Μάιντς της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά