fbpx

KOK 113 Κύπρος, με Μάριο Ντάπι main event 15/7 (promo video)

KOK 113 Κύπρος, με Μάριο Ντάπι main event 15/7 (promo video)

Ο Μάριος Ντάπι του Παύλου Καπώνη και του Diamond Camp πατάει στο ρινγκ μίας ακόμα μεγάλης διοργάνωσης. Αυτή τη φορά ως το main event του King Of Kings 113 που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, το επόμενο Σάββατο 15 Ιουλίου. Παραθέτω αυτούσιο το ενημερωτικό δελτίο της διοργάνωσης (αξίζει να το δείτε) καθώς φαίνεται ξεκάθαρα η εκτίμηση προς τον Μάριο και η πίστη στις ικανότητες του, αν τα γράφαμε εμείς θα είμασταν υπερβολικοί.

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για μια υπερβολή με αδρεναλίνη στις 15 Ιουλίου 2023, καθώς η εκδήλωση KOK Special Summer Edition κατεβαίνει στο γραφικό νησί της Κύπρου. Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε μια αξέχαστη βραδιά εκρηκτικής δράσης πολεμικών τεχνών που θα σας σπρώξει στην άκρη του καθίσματος σας!

Αυτή η συναρπαστική καλοκαιρινή εκδήλωση υπόσχεται μια απαράμιλλη σύνθεση σκληρών ανταγωνιστών, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα. Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς, προετοιμαστείτε για την επική αναμέτρηση μεταξύ του Levan Revazishvili και του Dapi Marios. Αυτοί οι δύο πολεμιστές είναι έτοιμοι να μπουν στο ρινγκ και να απελευθερώσουν τις ικανότητές τους σε μια ηλεκτρισμένη μάχη που θα έχει το πλήθος να βρυχάται.

Σαν να μην ήταν αρκετό ένα συναρπαστικό ματς, προετοιμαστείτε για μια άλλη σύγκρουση που σίγουρα θα πυροδοτήσει τη σκηνή. Οι Adel Berish και Vjeceslavs Teless θα έρθουν αντιμέτωποι, παρουσιάζοντας μια επίδειξη τεχνικής, δύναμης και απόλυτης αποφασιστικότητας που θα καθηλώσει τους θεατές από την αρχή μέχρι το τέλος. Μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από μια αναμέτρηση με ανατριχίλα της σπονδυλικής στήλης που θα συζητείται για τα επόμενα χρόνια.

Αλλά ο ενθουσιασμός δεν σταματά εκεί! Η Special Summer Edition του KOK Event θα περιλαμβάνει μια σειρά από άλλους απίστευτους αγώνες που θα κρατήσουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Ο Sergeii Siemak και ο Ruslan Fradkin θα “κλειδώσουν τα κέρατα”, χωρίς να αφήσουν πέτρα πάνω σε πέτρα, ενώ αναζητούν τη νίκη σε μια σύγκρουση που υπόσχεται να είναι ένα πραγματικό θέαμα δεξιοτήτων και δύναμης.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Προετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη με εξαιρετικά ταλέντα τόσο από ντόπιους όσο και από διεθνείς μαχητές. Κάθε αγώνας θα φέρει ένα μοναδικό μείγμα από στυλ, τακτικές και στιγμές που θα σας κάνουν να σταματήσετε την ανάσα.

Ελάτε μαζί μας στις 15 Ιουλίου 2023 για μια βραδιά με εκρηκτικές μάχες, αξέχαστες στιγμές και το αναμφισβήτητο πνεύμα του ανταγωνισμού. Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε τους καλύτερους μαχητές από όλο τον κόσμο καθώς παλεύουν για την υπεροχή στο ρινγκ!

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά