fbpx

4ο KARPENISSI KICK BOXING SUMMER CAMP

4ο KARPENISSI KICK BOXING SUMMER CAMP

Ξεκινάει σήμερα 06 Ιουλίου το 4o καλοκαιρινό camp του Α.Σ. Ευρυτανίας του Νίκου και του Σταύρου Ζαρμακούπη στο πανέμορφο Καρπενήσι με τη συμμετοχή διακεκριμένων προπονητών και αθλητών από το εξωτερικό. Το camp θα έχει διάρκεια 4 μέρες (εως 9 Ιουλίου) και περιλαμβάνει 5 προπονήσεις σε ένα ειδικά σχεδιασμένο και πρωτότυπο χώρο εντός του χώρου του 5* ξενοδοχείου MONTANA Hotel όπου θα γίνει η διαμονή των συμμετεχόντων.

Ρινγκ Ολυμπιακών προδιαγραφών 40τμ

Οι συμμετέχοντες στο camp θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν αλλά και να κάνουν sparring με παγκόσμιους πρωταθλητές της W.A.K.O. όπως ο Ιταλός Timothy Bos (6 φορές χρυσός και 1 φορά αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής W.A.K.O.), η Ιταλίδα Francesca Ceci (3 φορές χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια W.A.K.O.), ο Iσραηλινός Ameer Asad (1 φορά παγκόσμιος πρωταθλητής W.A.K.O.), ο Ισπανός Vicente Garcia (K1 Champion) και φυσικά η δική μας Σεμέλη Ζαρμακούπη (2 φορές χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια W.A.K.O.).

Σκοπός του camp όπως δηλώνει και η διοργάνωση, είναι η εξέλιξη της αγωνιστικής και της φυσικής κατάρτισης εν’ όψει Παγκοσμίου και Πανευρωπαικού πρωταθλήματος αλλά και η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσης στον αγωνιστικό χώρο με τη συμμετοχή υψηλού επιπέδου αθλητών στα sparrings.

Οι συμμετέχοντες στον ελεύθερο χρόνο τους θα μπορούν να πάρουν μέρος και σε άλλες δραστηριότητες όπως η Τοξοβολία, το Paintball και η Σφεντόνα καθώς και να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα με τα όργανα ενδυνάμωσης του ξενοδοχείου.

Η αναχώρηση για το camp θα πραγματοποιηθεί από την Αθήνα καθώς και από τη Σιθωνία και την Αλεξανδρούπολη.

“Το Καρπενήσι είναι η πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου. Βρίσκεται στο κέντρο του Νομού, στη Νοτιοδυτική πλευρά του Τυμφρηστού σε υψόμετρο 975 μέτρα. Απέχει 78 χλμ από τη Λαμία και 80,5 από το Αγρίνιο μέσω Προυσού. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική έχει διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό, τόσο στα γύρω χωριά όσο και μέσα στην πόλη, με πλήθος καλοδιατηρημένων κτηρίων. Στην πόλη λειτουργεί το μουσείο Βουνού και το ΚΙΠΕ Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας ενώ στα γύρω χωριά υπάρχει πλήθος από λαογραφικά μουσεία. Σε απόσταση 11χλμ βρίσκεται και το χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχιού.”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά