fbpx

European Games: Ο απολογισμός από Αρτούρ Μικαελιάν και Βασίλη Κοκόλη

European Games: Ο απολογισμός από Αρτούρ Μικαελιάν και Βασίλη Κοκόλη

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής μας Αρτούρ Μικαελιάν σχολίασε την παρουσία της Εθνικής μας Ομάδας στα European Games 2023 λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με τον απολογισμό αυτό θέλω να εκφράσω τη χαρά και αισιοδοξία μου για αυτή την όμορφη ομάδα, καθώς και να συγχαρώ για τα αποτελέσματα και την αγωνιστικότητα που έδειξε, αντιμετωπίζοντας κορυφαίους αθλητές από όλη την Ευρώπη. Αυτά μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε στα άλλα δύο προ-ολυμπιακά τουρνουά του χρόνου. Βέβαια, ένας σημαντικός παράγοντας σε τέτοιους αγώνες είναι η κλήρωση και δυστυχώς εμείς είχαμε μια σχετικά δύσκολη κι ας φαινόταν εύκολη σε μερικούς, μιας και τα παιδιά μας αντιμετώπισαν κορυφαίους αθλητές στις κατηγορίες τους στους πρώτους κιόλας αγώνες και πέντε εξ αυτών κατόρθωσαν να πάρουν τελικά Ολυμπιακή πρόκριση για το Παρίσι 2024.

Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν στα ίσια με τους κορυφαίους πυγμάχους και του χρόνου θα διεκδικήσουμε εκ νέου τις Ολυμπιακές προκρίσεις στα δύο προ-ολυμπιακά τουρνουά που θα γίνουν, πάντα με την υποστήριξη του προέδρου της ΕΟΠ, κ. Χάρη Μαριόλη. Σαφώς, η επιτυχία αυτή είναι μία συλλογική προσπάθεια και θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Αθλητές.

Ευχαριστώ πολύ και τον φίλο και συνεργάτη μου, Βασίλη Κοκόλη για την πολύτιμη βοήθεια του τόσο στην προετοιμασία, όσο και στους αγώνες, καθώς και το Νίκο Δροσόπουλο για όλη τη βοήθεια στους αγώνες».

Από τη μεριά του ο Βασίλης Κοκόλης δήλωσε: “Ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση, τα European Games, τελείωσε με ποικίλα συναισθήματα! Αγώνες στα ίσια με τους καλύτερους του κόσμου, αδικίες που ποτέ δεν λείπουν από παντού. Αισιοδοξία για το μέλλον των Ελλήνων μικρής ηλικίας πυγμάχων που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής ομάδας. Και ευχές για μια πολυπόθητη πρόκριση και γιατί όχι ένα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα!! Όλοι μαζί ενωμένοι και με την βοήθεια τής ομοσπονδίας ευελπιστούμε να το πετύχουμε” !!!

European Games Πυγμαχία: Ναι μεν, αλλά….

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά