fbpx

“Made in China” ληστεία στον Άγγελο Μαρτίνο

“Made in China” ληστεία στον Άγγελο Μαρτίνο

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ληστεία “Made in China” στον Άγγελο Μαρτίνο. Οι διαιτητές εφεύραν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για να πάει σπρώχνοντας και με το ζόρι η νίκη στην Κινεζική πλευρά.

Το πρόγραμμα αγώνων που δόθηκε στους προπονητές

Κατ αρχήν ο Μαρτίνος ξεκινάει τον αγώνα με πλεονέκτημα 1 πόντου υπέρ του, λόγω του ότι ήταν υπέρβαρος ο Κινέζος. Στον 1ο γύρο ανακαλύπτουν μέτρημα εις βάρος του Έλληνα αθλητή μετά από κάποια χτυπήματα πάνω στα γάντια που δέχτηκε, με προφανή σκοπό να χαθεί το πλεονέκτημα, στην καλύτερη έχουμε ισόπαλο 1ο γύρο.

Ο 2ος γύρος και ειδικά ο 3ος ήταν πεντακάθαροι Ελληνικοί. Στον 3ο μάλιστα προς στιγμήν φάνηκε να εγκαταλείπει ο Zhang Lanpei πηγαίνοντας προς την γωνία του. Αποτέλεσμα με πλειοψηφική απόφαση μία ήττα κατασκευασμένη made in China. Αδικία κατάφορη για ένα Μαρτίνο που έχει πραγματοποιήσει μια εκπληκτική χρονιά κάνοντας παρέλαση όπου και αν αγωνίστηκε.

το τηλεοπτικό promo του αγώνα

H διοργάνωση πραγματοποιείται στην έδρα του WFL, στην παραθαλάσσια πόλη Tangshan, στην επαρχία Hebei, σήμερα 24 Ιουνίου και μεταδίδεται τηλεοπτικά όπως όλες οι διοργανώσεις της WFL. Αντίπαλος του Άγγελου ήταν ο Κινέζος Zhang Lanpei με τον αγώνα των 3 γύρων στα 63κιλά. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά