fbpx

“Αrtemis Future Stars”ολοκληρώθηκαν ζύγιση και stare downs! Αντίστροφη μέτρηση 24ωρών για τη διοργάνωση (pics)

“Αrtemis Future Stars”ολοκληρώθηκαν ζύγιση και stare downs! Αντίστροφη μέτρηση 24ωρών για τη διοργάνωση (pics)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίσημη ζύγιση μια μέρα πριν τους αγώνες, σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου στο Sea Side Restaurant Bar. Επιτυχία σημαίνει ότι όλοι ήταν παρόντες και στα κιλά τους, ενώ στα stare downs είχαμε αθλητικό πνεύμα.

Αύριο Παρασκευή (23 Ιουνίου) έχουμε ώρα έναρξης 18:30 για τους αγώνες στην preliminary card, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρτέμιδας (Λεωφόρος Αρτέμιδας 137) στη διοργάνωση των Βασίλη Στριγκλογιάννη και Σωτήρη Πρίφτη με συνολικά 21 αγώνες, εκ των οποίων οι 2 για εθνικούς τίτλους ISKA και WKU και 1 για τη ζώνη της διοργάνωσης. Η main card έχει έναρξη στις 21:00

Δείτε τη ζύγιση και stare downs από τους 3 αγώνες της main card που ξεχωρίζουν.

Για Εθνικό τίτλο και ζώνη ISKA 65κιλά οι δύο μαχητές από την περιφέρεια, Νομικός (Μικές) Κλειδομύτης με προπονητή τον Γιώργο Μέρη από την Κάλυμνο απέναντι στον Ευάγγελο Χωματά από τη σχολή Α.Σ. Άψιμον Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Μπάμπη Ζαντοβίδη.

Για τον τίτλο και τη ζώνη της διοργάνωσης με τους διεκδικητές Adriano Kaci από “Golden Team Artemida” με αντίπαλο τον Θοδωρή Γεωρδάμη των Πετρίδη και Άννα Μαρία Τριφύλλη

Για Εθνικό τίτλο και ζώνη WKU με τους διεκδικητές Hatzi Kaci από “Golden Team Artemida” με αντίπαλο τον Γιώργο Χριστόπουλο του “Pliakos Team” στα 87κιλά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά