fbpx

“Αrtemis Future Stars” 3 εθνικοί τίτλοι, 21 ζευγάρια, όλη η κάρτα για 23/6 (pics)

“Αrtemis Future Stars” 3 εθνικοί τίτλοι, 21 ζευγάρια, όλη η κάρτα για 23/6 (pics)

Ο τοπικός Σύλλογος “Golden Team Artemida” του Βασίλη Στριγκλογιάννη διοργανώνει μαζί με τον Σωτήρη Πρίφτη, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, ένα ακόμα καλοκαιρινό “Artemis Future Stars” στις 23 Ιουνίου. Θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό κέντρο Αρτέμιδας (Λεωφόρος Αρτέμιδας 137). Έναρξη των pre game στις 18:30 και των main card στις 21:00. Οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει δύο αγώνες για Εθνικούς τίτλους ISKA & WKU, με την συνδρομή του εκπροσώπου τους Στέλιου Πολίτη, ένα για τη ζώνη της διοργάνωσης, αλλά και συνολικά 21 ζευγάρια τόσο με έμπειρους όσο και με ανερχόμενους αθλητές.

Για Εθνικό τίτλο και ζώνη ISKA 65κιλά δύο μαχητές από την περιφέρεια, τον Νομικό (Μικέ) Κλειδομύτη με προπονητή τον Γιώργο Μέρη από την Κάλυμνο απέναντι στον Ευάγγελο Χωματά από τη σχολή Α.Σ. Άψιμον Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Μπάμπη Ζαντοβίδη.

Για Εθνικό τίτλο και ζώνη WKU με τους διεκδικητές Hatzi Kaci από “Golden Team Artemida” με αντίπαλο τον Γιώργο Χριστόπουλο του “Pliakos Team” στα 87κιλά.

Για τον τίτλο και τη ζώνη της διοργάνωσης με τους διεκδικητές Adriano Kaci από “Golden Team Artemida” με αντίπαλο τον Θοδωρή Γεωρδάμη των Πετρίδη και Άννα Μαρία Τριφύλλη

Τα ζευγάρια με τη σειρά που θα αγωνιστούν είναι:

Οι αφίσες προώθησης με τα ζευγάρια:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά