fbpx

Σε μάχη Ραμίρες-Μπαρμπόσα κατευθύνεται η ζώνη της WBO

Σε μάχη Ραμίρες-Μπαρμπόσα κατευθύνεται η ζώνη της WBO

Η απρόσμενη απόφαση του Τεόφιμο Λόπες να αποσυρθεί από την πυγμαχία αμέσως μετά την κατάκτηση της WBO ζώνης στα ελαφρά ημιμεσαία βάρη (-63.5κ.), υποχρεώνει πλέον τον οργανισμό να μπει σε μία διαδικασία αναζήτησης των δύο επόμενων διεκδικητών. Μία… ματιά στην κατάταξη υποδηλώνει κατευθείαν πως οι επικρατέστεροι για αυτόν τον ρόλο είναι οι Χοσέ Ραμίρες και Άρνολντ Μπαρμπόσα.

Ο Χοσέ Ραμίρες.

Με την κατάταξη της WBO να μην έχει ακόμη ανανεωθεί μετά τη νίκη του Λόπες επί του Τζος Τέιλορ (και την κατάκτηση της ζώνης), ο μεν Λόπες εμφανίζεται ως Νο1 διεκδικητής, με τον Ραμίρες να είναι Νο2 και τον Μπαρμπόσα Νο3. Με τον Τέιλορ να βγαίνει προς το παρόν εκτός… κάδρου διεκδίκησης, αναμένεται να φανεί εάν η WBO θα απευθυνθεί στους δύο Αμερικανούς για μία μεταξύ τους μάχη.

Σημειώνεται πως ο Ραμίρες έχει ρεκόρ καριέρας 28-1-0, ενώ ήταν ο προηγούμενος κάτοχος της WBO πριν την χάσει από τον Τέιλορ τον Μάιο του 2021, στη μοναδική του ήττα. Ο Μπαρμπόσα έχει ρεκόρ 27-0-0, όμως σε ηλικία 31 ετών ακόμη δεν έχει κρατήσει ποτέ στα χέρια του έναν παγκόσμιο τίτλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά