fbpx

Ο Eduard Kurdyan (πρώην Fighters Athanasopoulos) στο Ντάρμστατ για IFP Fight Night 24/6

Ο Eduard Kurdyan (πρώην Fighters Athanasopoulos) στο Ντάρμστατ για IFP Fight Night 24/6

Στις 24 Ιουνίου στη διοργάνωση IFP Fight Night + Enfusion Rookies στη Γερμανία, o Νίκος Κρητικός και οι αθλητές του θα έχουν παρέα, καθώς θα αγωνιστεί εκεί άλλος ένας αθλητής ο οποίος έχει προπονηθεί και αγωνιστεί για 8 σχεδόν χρόνια στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Eduard Kurdyan που έχει ξεκινήσει σε ηλικία 8 ετών στην Ελλάδα, 1 χρόνο στους Warriors Γλυφάδας, 1 στο Ζαμπίδης Club και “τελευταία και αγαπημένη μου σχολή 5-6 χρόνια στους Fighters Athanasopoulos στην Αργυρούπολη”.

Ο Eduard είναι 19 χρονών γεννημένος στην Ελλάδα, στο Χαιδάρι, με καταγωγή από την Αρμενία, και τα τελευταία 4 χρόνια ζει και προπονείται στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και συγκεκριμένα στο Diamond Gym.

Τα χρόνια που ζούσε και έκανε τις προπονήσεις του στην Ελλάδα, κατάφερε να κατακτήσει αρκετές διακρίσεις με σημαντικότερη αυτή της πρώτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO στην Ουγγαρία το 2019, “παίζοντας 4 αγώνες με 4 διαφορετικές και δυνατές χώρες”.

Σε επικοινωνία μας με τον αθλητή, μας δήλωσε:

Μια συμβουλή θα ήθελα να πω, ώστε κάθε φορά που την ακούμε ή την σκεφτόμαστε να μας δίνει δύναμη και τη θέλησή να συνεχίζουμε πιο σκληρά και να θέλουμε να φτάσουμε όλο και πιο ψηλά. Πιο πολλές δικαιολογίες υπάρχουν στον κόσμο μας, παρά αστέρια στο διάστημα. Πετυχημένος είναι αυτός που έχει όσο λιγότερες δικαιολογίες γίνεται.

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WAKO 2019 με τον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και την ομάδα των Fighters

Άλλο ένα πράγμα που θα ήθελα να προσθέσω είναι πως ευχαριστώ πολύ τους Fighters Athanasopoulos επειδή χωρίς αυτούς δεν θα είχα φτάσει εκεί που είμαι τώρα. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη της οικογένειας μας, τους Fighters Αθανασόπουλος, τον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, Διονύση Φιλιππόπουλο και θερμούς χαιρετισμούς σε όλους στην ομάδα έναν-έναν ξεχωριστά, χωρίς αυτούς δεν θα είχα φτάσει εκεί που είμαι τώρα. “

Θυμάμαι τον πρώτο μου αγώνα στο Enfusion Rookies και το αποτέλεσμα, δόξα τον Θεό, θετικό. Ήμουν αντιμέτωπος με έναν αθλητή του ΜΜΑ, πολύ δυνατός αντίπαλος αλλά με ελληνική δύναμη, καρδιά και μυαλό καταφέραμε να πάρουμε την νίκη”.

Να επισημάνουμε ότι αυτός είναι ο τρίτος αγώνας του αθλητή στη διοργάνωση (2-0). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα 67κιλά με όρους Κ1. H διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ντάρμστατ, πόλη στο κρατίδιο της Έσσης στη Γερμανία με 150.298 κατοίκους, ενώ αποτελεί μέρος της μητροπολιτικής περιοχής της Φρανκφούρτης

Άρθρο του συνεργάτη μας Σταύρου Γεωργόπουλου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά