fbpx

Στο Παρίσι αγωνίζεται σήμερα ο Κώστας Παπαδόπουλος

Στο Παρίσι αγωνίζεται σήμερα ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Θεσσαλονικιός Κώστας Παπαδόπουλος αγωνίζεται σήμερα (Σάββατο 20/5) στο Παρίσι σε διοργάνωση της ISKA. Για να ακριβολογούμε αγωνίζεται στη γραφική κωμόπολη του Μω, 40χλμ. έξω από το Παρίσι. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της ISKA είναι η “TEK FIGHT ALL STARS” με τoυς περισσότερους αγώνες να είναι διεθνείς αναμετρήσεις.

Το όνομα της διοργάνωσης έχει εμπνευστεί από το τοπικό γυμναστήριο ΤΕΚ, που με τη σειρά του έχει εμπνευστεί από τον δάσκαλο εκεί, αλλά και τεράστιο αγωνιστικό όνομα τον Momotek Mohamed Galaoui που είναι πάντα και το main event των διοργανώσεων.

Ο Κώστας αγωνίζεται με τον Γάλλο, αλλά Μαροκινό στην ουσία Ιmran Ben Slama. Τον Παπαδόπουλο να θυμίσουμε ότι τον έχουμε δει να αγωνίζεται στο παρελθόν με επιτυχία, σε πάρα πολλές διοργανώσεις της ISKA, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Κίνα, μαζί με τον Στέλιο Πολίτη που είχε τότε το μανατζάρισμά του. Ο Παπαδόπουλος τα τελευταία 3 χρόνια ανήκει στο δυναμικό των Budo Fighters Θεσσαλονίκης και προπονείται υπό τις οδηγίες του Νάσου Γλυκή.

Πατήστε στο λινκ να δείτε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που ετοίμασε η διοργάνωση: https://www.facebook.com/reel/610404397691830

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά