fbpx

Συνδυάστε σεμινάρια Κικμπόξινγκ & ΜΜΑ με πολυτελή κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Συνδυάστε σεμινάρια Κικμπόξινγκ & ΜΜΑ με πολυτελή κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Η World Kickboxing Series και η Super Seminars World Series συνεργάζονται με την Princess Cruises για να σας προσφέρουν μια αξέχαστη εβδομάδα μικτών πολεμικών τεχνών στη θάλασσα.

Μαζί, οι Princess Cruises, WKS & SSWS έχουν συνδυάσει πολλούς μεγάλους αθλητές και προπονητές πολεμικών τεχνών με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο μέσω διαδραστικών εμπειριών, μάθησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα δεξιοτήτων!

Αυτή η περιπέτεια θα είναι διασκεδαστική για όλους! Εκτός από αυτές τις εμπειρίες, αυτό το ταξίδι θα συνοδεύεται από διασημότητες των Μικτών Πολεμικών Τεχνών και αθλητές υψηλού προφίλ. Φίλοι, οικογένεια και fans μαζί για μια εμπειρία ζωής. Φέρτε τον φίλο σας και απολαύστε πισίνες, γυμναστήριο, σπα, βραδιές ταινιών, καλό φαγητό, παιδικό κλαμπ και πολλά άλλα.

Υπεράκτιες Εκδρομές όπως; κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοπλοΐα με καταμαράν, ATV, αγορές, εκδρομές (Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις). Μάθετε και Δικτυωθείτε με Διασημότητες των Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Με την κράτησή σας, θα έχετε την αποκλειστική ευκαιρία να μάθετε από κορυφαίους του είδους, να ακονίσετε την τέχνη σας και να βυθιστείτε σε μοναδικούς πολιτισμούς και εμπειρίες, σε ένα φιλόξενο φυσικό περιβάλλον.

Super Seminars World Series: Caribbean Dreams

15 – 22 Ιουλίου: Puerto Rico, Dominican Republic, Bahamas, Grand Turk & Caicos.

Μάθετε από τους καλύτερους σούπερ σταρ, πρωταθλητές και παγκόσμιους θρύλους του kickboxing και των μικτών πολεμικών τεχνών.

Οι Special Guest Instructors που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής:

Andy Souwer, Regian Eersel, Meksen Anissa & Aung Lan Sang!

Δωμάτιο, Φαγητό, Ποτά, WiFi, Σεμινάρια, Νυχτερινό κέντρο, Καζίνο. Spa, προπονητική εγκατάσταση & προπόνηση σε ιδιωτικό νησί. Ελάχιστο κόστος συμμετοχής: 1200$ (δεν συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του Fight Club Galatsi:

2102915489 | Whatsapp | Messenger | [email protected]

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά