fbpx

29 Ιουλίου ο αγώνας του Παύλου Κοχλιαρίδη για το Road to One

29 Ιουλίου ο αγώνας του Παύλου Κοχλιαρίδη για το Road to One

O Παύλος Κοχλιαρίδης ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί στις 27 Μαϊου στην Αρμενία, κυνηγώντας την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Road To One και το έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Μετά μια απρόσμενη αλλαγή όμως ο αγώνας μετατίθεται σχεδόν 2 μήνες και αλλάζει και χώρα διεξαγωγής. Το μόνο που μένει ίδιο είναι ο αντίπαλος του.

Ο Παύλος, πάντα με τον Στέλιο Πολίτη στο πλάι του, θα ταξιδέψει στη Σικελία όπου στις 29 Ιουλίου θα αγωνιστεί στην 4αδα, με αντίπαλο τον Κλαούντιο Ιστράτε, έναν πολύ έμπειρο αθλητή που στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει και τον Ζερόμ ΛεΜπαννέρ μεταξύ άλλων.

Ο Κοχλιαρίδης, μετά από προετοιμασία που πάει πολύ καλά, είναι πανέτοιμος και για αυτόν τον αγώνα και όπως τόνισε και ο μάνατζερ του Στέλιος Πολίτης (ο άνθρωπος πίσω από όλα τα μεγάλα event) “Πάμε να γράψουμε ιστορία κι ετοιμάζουμε απόβαση στη Σικελία! Ο Ιστράτε είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους heavyweight, με τεράστια εμπειρία και συμμετοχή στις μεγαλύτερες διοργανώσεις (όπως το Tafnet) αλλά έχουμε μια στρατηγική για τον αγώνα και να δούμε αν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά