fbpx

Ο Στέλιος Πολίτης και ο ΓΣ Κερατέας 1984 δίνουν τον επίλογο του Striking Heroes & GOW (14/4) (pics)

Ο Στέλιος Πολίτης και ο ΓΣ Κερατέας 1984 δίνουν τον επίλογο του Striking Heroes & GOW (14/4) (pics)

Ο Στέλιος Πολίτης με ανάρτησή του δίνει τον επίλογο για το Striking Heroes & GOW που ολοκληρώθηκε με επιτυχία χτες 14/4 στην Κερατέα

Ένα ακόμα Gods of War OPEN & Striking heroes by Fitshop.gr με την αιγίδα των κορυφαίων ομοσπονδιών μας ISKA & WKU ολοκληρώθηκε σήμερα στην Κερατέα με πολύ μεγάλη επιτυχία και ποιοτικές αναμετρήσεις σε εξαιρετικό κλίμα και ροή. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές μας που συμμετείχαν για το υψηλό επίπεδο και τη μεγάλη συμμετοχή ακόμα μια φορά!

Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιος Μακροδημήτρης και το Δήμος Λαυρεωτικής που μας έδωσαν την αιγίδα όπως και το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά. Τον Γ.Σ. Κερατέας 1984 και τον Ζιντζόβας Χρήστος! Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Κόκκαλης και η σημαία της Ελληνικής Πυγμαχίας και φίλος ο Γιάννης Αιδινιώτης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομαδάρα μου και τους προπονητές μας στο ZEN FIGHTING CLUB πολλά συγχαρητήρια για την απόδοση όλων των αθλητών μας καθώς και στον Παναγιώτη Βλαχάκη για το πρόγραμμα και τον Γιάννη Θεοφάνους για τον εξοπλισμό, επίσης στους διαιτητές με επικεφαλής τον Μίλτο Παναγάκο και το γιατρό μας Δημήτρη Μπακιρτζή που εκτέλεσαν το καθήκον τους άψογα!”

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του συνδιοργανωτή συλλόγου Γ.Σ. Κερατέας 1984

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγάλο event πυγμαχίας Gods of War OPEN & Striking Heroes powered by Fitshop.gr. Δεκάδες αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο φιλοξενήθηκαν στους αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Λαυρεωτικής και τον Γ.Σ. Κερατέας.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Κόκκαλη τιμήθηκαν από το Gods of War, o “Θρύλος” της πυγμαχίας κ. Γιάννης Αϊδίνιωτης, o 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Ευμορφιάδης, o Δήμαρχος Λαυρεωτικής κύριος Δημήτρης Λουκάς, o Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κύριος Θανάσης Μακροδημήτρης και o Ζιντζόβας Χρήστος τεχνικός διευθυντής του Γ.Σ. Κερατέας.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τα σωματεία που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Στέλιο Πολίτη για τον επαγγελματισμό του και την άριστη συνεργασία που είχαμε και φυσικά τον αντιδήμαρχο Λαυρεωτικής κύριο Θανάση Μακροδημήτρη που ήταν ο βασικός συντελεστής ώστε να επιτευχθεί αυτή η διοργάνωση.”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά