fbpx

“Τhe Core Sparring” ένας χρόνος ζωής και απολογισμός από Καπετανάκη

“Τhe Core Sparring” ένας χρόνος ζωής και απολογισμός από Καπετανάκη

Ο Θόδωρος Καπετανάκης και οι συνεργάτες του “Τhe Core Sparring” έκλεισαν ένα χρόνο αγωνιστικής ζωής και με την ακόλουθη ανακοίνωση θέλησαν να ευχαριστήσουν όσους συνέβαλαν σε αυτό και να κάνουν έναν απολογισμό της πρώτης χρονιάς.

Μέσα στο χρόνο αυτό, με τη δική σας στήριξη και αγάπη, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε έξι διοργανώσεις! Ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών και των ομάδων που μας έδειχναν την εμπιστοσύνη τους όλο και αυξανόταν, πράγμα που μας έδινε ώθηση να θέλουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Κληρώσαμε πολλά δώρα, έχοντας στο πλευρό μας τους πιο γενναιόδωρους χορηγούς. Ο απόλυτος σεβασμός που πάντοτε λαμβάναμε από όλους σας προς τη διοργάνωση και το χώρο μας δημιουργούσε ένα κλίμα πραγματικά άψογο. Το μεγαλύτερο δώρο μακράν, παρέμενε το χαμόγελο που βλέπαμε στα πρόσωπα όλων!!

Συνεχίζουμε με αγάπη για αυτό που κάνουμε και αίσθηση ανάγκης για συνεχή εξέλιξη, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τον supervisor referee Θοδωρή Θεοδωρακάκο @teo_thodoris με τους κορυφαίους διαιτητές της χώρας, τον πιστοποιημένο για τα μαχητικά αθλήματα Δρ. Δημήτρη Μπακιρτζή @dr.bakirtzisd και όπως πάντα τους πιο χαμογελαστούς εθελοντές που έχουν περάσει ποτέ από μαχητική διοργάνωση! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την καινούρια σεζόν με μεγάλη ανυπομονησία και νέες εκπλήξεις!”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά