fbpx

Μεγάλη μάχη από Λέβαν Γκουρούλι στη Βάρνα

Μεγάλη μάχη από Λέβαν Γκουρούλι στη Βάρνα

Στα πλαίσια της μεγάλης διοργάνωσης του SENSHI 16 στη Βάρνα ο αειθαλής Γεωργιανός αλλά πολιτογραφημένος Έλληνας Λέβαν Γκουρούλι (κόκκινα γάντια) αντιμετώπισε τον Βούλγαρο σούπερ σταρ Atanas Bozhilov (μπλε γάντια). Διαβάζοντας τα βουλγάρικα μέσα ενημέρωσης καταλαβαίνεις ότι όλοι περίμεναν ένα εύκολο βράδυ για τον Bozhilov με τον Λέβαν, που… τους το χάλασε!

Ο Atanas Bozhilov είχε περισσότερα προβλήματα από το αναμενόμενο στον αγώνα του με τον 39χρονο Levan Guruli και οι κριτές το έδωσαν με πλειοψηφική απόφαση υπέρ του Βούλγαρου. Ο Ατανάς ξεκίνησε δυνατά αλλά μετά από μερικά χτυπήματα στο σώμα επιβραδύνθηκε από τον Γεωργιανό και η ισορροπία άλλαξε. Στο τέλος το κοινό έμεινε ικανοποιημένο και ο Bozhilov πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο όνομά του και την κληρονομιά του ως πραγματικός θρύλος των SENSHI” ,είναι το σχόλιο του BOEC.COM για αυτόν τον 4ο αγώνα της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Πουρουτζόγλου όπως συνηθίζει ήταν στη γωνία του Λέβαν και μιλήσαμε μαζί του πριν λίγο. Βλέποντας μια πλειοψηφική απόφαση, σε αγώνα εντός έδρας, με τον τοπικό ήρωα η πρώτη ερώτηση είναι εύλογη:

-Δημήτρη σας έφαγαν;

Για να πάρω μία ώριμη απάντηση, που δείχνει και το ήθος όλης της ομάδας. “Όχι! δεν μας έφαγαν, ήταν πραγματικά μοιρασμένος ο αγώνας, δεν υπήρχε καμία μεγάλη διαφορά, έχουμε έρθει πάλι ισόπαλοι, τώρα ίσως για ένα σημείο να το έδωσαν στον Βούλγαρο. Δεν μας απασχολεί, ήταν μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και επιστρέφουμε χωρίς τραυματισμούς! Είχαν και οι δύο από ένα γύρο με τον 2ο να είναι πραγματικά ισόπαλος”

O Λέβαν Γκουρούλι, ο αθλητής του Σταύρου Μιτσκολάβα αγωνίστηκε στα 75κιλά και σε αγώνα 3 γύρων με όρους WKU Full Contact, διεκδικώντας τον διεθνή τίτλο της διοργάνωσης με αθλητές από 15 χώρες. Θα μπορούσε ίσως να δοθεί υπέρ του Λέβαν ο αγώνας με ένα σημείο διαφορά. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγχαρητήρια και σεβασμός για ότι έκαναν μέσα μέσα και έξω από το ρινγκ όλη η ομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά