fbpx

Μεγάλος μαχητής ο Μιχάλης Καραμουσκέτας, μια ανάσα από τη ζώνη!!!

Μεγάλος μαχητής ο Μιχάλης Καραμουσκέτας, μια ανάσα από τη ζώνη!!!

Ο Μιχάλης Καραμουσκέτας έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Νίκο Κρητικό, αγωνίστηκε στη διοργάνωση MMB Fight III, στο Μιγιώ της Γαλλίας, ένα δίωρο μακριά από το Μονπελιέ. Στο main event της διοργάνωσης αντιμετώπισε τον Nicolas Wamba, o οποίος πρόσφατα είχε κερδίσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της WKN .

Σε μια πραγματική μάχη 3 γύρων, για τη ζώνη της διοργάνωσης, έφτασε κοντά στη νίκη αλλά ο αντίπαλος τους Nikolas Wamba (αθλητής του Glory) έδειξε την εμπειρία του, κερδίζοντας τον στα σημεία.

Ο Μιχάλης, ο οποίος έκανε την επανεμφάνιση του μετά από μεγάλη αποχή, δήλωσε:

Ένας ακόμη δυνατός αγώνας τελείωσε. Καταφέραμε και σταθήκαμε δυνατοί κι αντάξιοι σε ένα πολύ έμπειρο αθλητή από τα ρινγκ του GLORY. Σήμερα δεν έχασα… αλλά ούτε έμαθα.… αλλά απέδειξα ότι ανήκω στην ELITE των μεγάλων αθλητών και πως είμαι δυνατός και αντάξιος τους και μπορώ να σταθώ απέναντι τους. Ο αγώνας μας ήταν οριακός στα σημεία… Πολύ κοντινό παιχνίδι. Παρόλα αυτά κερδίσαμε το σεβασμό του αντιπάλου και του κόσμου της Γαλλίας. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου για τη στήριξη τους στον αγώνα μου. Και το μεγαλύτερο και τεράστιο ευχαριστώ αλλά και σεβασμό στο Δάσκαλο και Προπονητή μου Νίκο Κρητικό, που πίστεψε σε εμένα, δούλεψε μαζί μου, με στήριξε σε όλα!!!!! Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το KRITIKOS CAMP και τον Αντώνη Τσότρα για τη στήριξη και αφοσίωση σε εμένα και τον αγώνα μου. Ευχαριστώ πολύ επίσης την Μαρία Πανταζή που έκλεισε τον αγώνα και για την στήριξη και την εμπιστοσύνη της σε εμένα”.

Τον αγώνα φρόντισε να κλείσει η παγκόσμια πρωταθλήτρια, προπονήτρια, μάνατζερ και παρουσιάστρια Μαρία Πανταζή, η γνωστή σε όλους και ως Iron Barbie, η οποία συνεργάστηκε με τον Didier Le Borgne.

Από τη χθεσινή ζύγιση, με φόντο τη ζώνη, Wamba (109.2 κιλά) και Μιχάλης (115 κιλά)
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά