fbpx

Παγκόσμιο: Νίκη εντυπωσιακή για τον Ανδρέα Ζαχαράκη

Παγκόσμιο: Νίκη εντυπωσιακή για τον Ανδρέα Ζαχαράκη

Δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος IFMA που διεξάγεται στην Μπανγκόκ μεταξύ 3-10 Μαΐου, με συμμετοχή 102 χωρών. H ημέρα ξεκίνησε ιδανικά για τα ελληνικά χρώματα με το εντυπωσιακό νοκ άουτ του Πέτρου Σάχο για να πάρει τη σκυτάλη ο Ανδρέας Ζαχαράκης, ο σημαιοφόρος της χώρας μας στην τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος.

Ο αθλητής των Shadow Fighters, του Νίκου Κοτζιά, αντιμετώπισε τον Yedoh Meledje Jean Francois από την Ακτή Ελεφαντοστού και εκμεταλλευόμενος και τη μεγάλη διαφορά ύψους προσπάθησε να κρατήσει την απόσταση, με πολλά λακτίσματα και άπειρα γόνατα. Ο Ιβοριανός προσπαθούσε περισσότερο με πυγμαχία αλλά δεν ήταν αρκετό κι έτσι ο 1ος γύρος πήγε στον Έλληνα.

Κάπως έτσι κύλησε και ο 2ο γύρος μέχρι τα 44 δεύτερα πριν τη λήξη του. Τότε σε μια ανταλλαγή χτυπημάτων ο Ιβοριανός σκίστηκε πάνω από το μάτι κάτι που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα και στη νίκη του Ανδρέα Ζαχαράκη.

Στη γωνία του ο Ομοσπονδιακός Αρτέμης Καραμολέγκος και ο αρχηγός αποστολής Γιώργος Περγιάλης, με τον αγώνα να είναι στην κατηγορία Elite -86κιλά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά