fbpx

Τρομεροί αγώνες για τις 4αδες του WKS!! Πρίφτη, Ντάπι, Παπανικολάου και Χρυσοχοΐδης οι μεγάλοι νικητές (pics)

Τρομεροί αγώνες για τις 4αδες του WKS!! Πρίφτη, Ντάπι, Παπανικολάου και Χρυσοχοΐδης οι μεγάλοι νικητές (pics)

Αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι, κι αυτό που εντυπωσίασε ακόμα και τον παρουσιαστή Grant Waterman, δηλαδή τέσσερις τετράδες σε μια βραδιά, είναι γεγονός. 

Τέσσερις τετράδες αθλητών, μια γυναικών στα 60 κιλά και 3 ανδρών (67, 72,5 και 82,5 κιλά) «κονταροχτυπιούνται» για τη μεγάλη νίκη. Πρώτα ξεκίνησαν τα κορίτσια της βραδιάς. 

Ρέντης – Waterman είμασταν εκεί!

Ημιτελικός 1 στα 60 κιλά 

Αντωνία Πρίφτη – Αντιγόνη Κονταξή

Πολύ δυνατή η Πρίφτη από το ξεκίνημα επιβάλει τον ρυθμό της, άριστο “μάτι” και αποστάσεις, συνδυασμοί χεριών που βρίσκουν στόχο. Πέρασε  πολλά χτυπήματα στην Κονταξή που ήταν εκεί. Νικήτρια η Πρίφτη που πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον τελικό. 

2ος ημιτελικός στα 60 κιλά 

Χριστίνα Ζάμπουρα – Μαρία Τσιπλοστεφανάκη

Κοντινό παιχνίδι με τη Ζάμπουρα να προσπαθεί να επιβάλει ρυθμό με τις αποστάσεις εκμεταλλευόμενη τη διαφορά ύψους. Η Τσιπλοστεφανάκη έβαλε δύναμη στα σημεία της και ανέβηκε στον 3ο γύρο. Ο γύρος αυτός της έδωσε και τη νίκη καθώς ο 1ος και 3ος γύρος Τσιπλοστεφανάκη και ο 2ος πήγε στη Ζάμπουρα. 

Δυνατός τελικός με Αντωνία Πρίφτη και Μαρία Τσιπλοστεφανάκη να διεκδικούν τη νίκη και την πρωτιά. 

1ος ημιτελικός στα 67 κιλά 

Γιάννης Τσουκαλάς – Μάριος Ντάπι

Ο Ντάπι πήρε το κέντρο, πέρασε κάποια καλά χτυπήματα. Στον 2ο γύρο ένα απερκατ στο συκώτι “έκοψε” λίγο τον Τσουκαλά και ο Ντάπι τον πίεσε πολύ σε ένα πολύ καθαρό γύρο. Ωραίος αγώνας με δύο αθλητές που δεν κρύφτηκαν και είχαν συνεχείς ανταλλαγές χτυπημάτων. Σε φόρμα ο Ντάπι πήρε την ομόφωνη απόφαση. 

2ος ημιτελικός 67 κιλά 

Τόμι Ζολλάνι – Άγγελος Χότζα

Ο Ζολλάνι μπήκε δυνατά επιβεβαιώνοντας τον τιτλο του φαβορί και κάθε γύρο ανέβαινε. Στον 2ο γύρο ένα εναέριο ντιρεκτ έφερε και μέτρημα για τον Χότζα. Και αυτός πολύ καλός αγώνας με συνεχείς ανταλλαγές χτυπημάτων, ο Ζολλάνι πέρασε περισσότερα και πήρε  τον αγώνα ομόφωνα. Όλα δείχνουν ένα συναρπαστικό τελικό.

1ος ημιτελικός στα 72.5 κιλά 

Μάχο Μερεμπασβίλι – Κώστας Στέκας

Ο Μάχο με ωραία λάκτισματα και ίσια χέρια κράτησε την απόσταση και πήρε τα σημεία που ήθελε σε ένα πολύ δυνατό αγώνα με τον Στέκα να προσπαθεί. Ομόφωνα Μερεμπασβίλι. 

2ος ημιτελικός στα 72.5 κιλά 

Νίκος Παπανικολάου – Εράλντο Χαλιλάι

Ο Παπανικολάου μπήκε δυνατά με ωραία γόνατα, αλλά ο Εράλντο ανέβηκε και ισορρόπησε τον γύρο. Στην εναρξη του 2ου όμως ένα γόνατο του Παπανικολάου στο σώμα έφερε μέτρημα για τον Εράλντο. Τρίτος γύρος και 2ο μέτρημα για Εράλντο στο σώμα, που δεν τα παρατάει! Πολύ πλήρης εμφάνιση υψηλού επιπέδου από τον Παπανικολαου. Ομόφωνα νίκη στα σημεία.

1ος ημιτελικός στα 82.5 κιλά 

Αλέξανδρος  Χρυσοχοΐδης – Αλέξης Ναστούλης

Αρχίζει και τρίζει το ρινγκ από τη δύναμη. Ο Χρυσοχοΐδης με νοκ άουτ στον 2 γύρο με γόνατο στο σαγόνι κερδίζει τον αγώνα. Είχε δείξει από την αρχή τις προθέσεις του, εκμεταλλεύτηκε το ύψος του και έβαζε συνεχώς τα γόνατα, ενώ ο Ναστούλης έμπαινε από κοντά με χέρια. 

2ος ημιτελικός στα 82.5 κιλά

Σπύρος Τσικουδής – Θανάσης Θρουβάλας

Ο Τσικουδής προσπάθησε με γόνατα και ο Θρουβάλας είχε  σημεία με πυγμαχία και κάποια Λόου κικς. Χωρίς όμως κανείς να βρει το ρυθμό  που ήθελε. Στον 3ο γύρο ένα ίσιο του Τσικουδή στελνει στο καναβάτσο τον Θρουβάλα και μέτρημα Νοκ νταουν. Ένα δυνατό δεξί του Θρουβάλα προς το τέλος πήγε να κάνει τη ζημιά αλλά δεν επηρεάστηκε ο Τσικουδής. Για πρώτη φορά δίνεται έξτρα γύρος  στη διοργάνωση. Με την έναρξη ο Θρουβάλας περνάει ένα ίσιο στον Τσικουδή που στην ουσία εγκαταλείπει τον αγώνα κάνοντας νόημα κατά τη διάρκεια του μετρήματος. Νίκη με νοκ άουτ για τον Θρουβάλα. 

Τελικός γυναικών στα 60 κιλά

Αντωνία Πρίφτη – Μαρία Τσιπλοστεφανάκη

Οι τελικοί διεξάγονται χωρίς προστατευτικά στα πόδια κι ένα τεράστιο Respect και για τις δύο αθλήτριες, ευτυχώς ο αγώνας μεταδόθηκε ppv στο εξωτερικό καθώς ήταν διαφήμιση. Η Πρίφτη πιο πλήρης με πολλές εναλλαγές στις επιθέσεις πήρε ομόφωνα τον τελικό. Η Τσιπλοστεφανάκη ήταν εκεί, σκληρή, βασίστηκε στην πυγμαχία της αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά.

Super fight

Κυριάκος Χριστοδούλου – Μάριος Βασίλη

Στο 2ο γύρο σε ένα σκύψιμο του ο Χριστόδουλου δέχτηκε γόνατο στο κεφάλι από τον Βασίλη και εγκατέλειψε τον αγώνα. Νίκη με νοκ άουτ για Βασίλη.

Τελικός 67 κιλά

Τόμι Ζολλάνι – Μάριος Ντάπι

Πολύ δυνατός τελικός με εναλλαγές στο σκοράρισμα. Συνεχείς ανταλλαγές και από τους δυο με τη νίκη να χαμογελάει στα σημεία στον Μάριο Ντάπι, ομόφωνα με τρεις γύρους δικούς του.

Super fight

Άγγελος Μαρτίνος – Jonathan Ramundi

Η διαφορά στα κιλά τη ζύγισης νομίζω είναι εμφανής υπέρ του Καναδού που δεν ήρθε για τουρισμό. Αρκετά αντικανονικά χαμηλά χτυπήματα από τον Καναδό, που αρκετές φορές κρατάει τα λακτίσματα του Μαρτίνου και του σπάει το ρυθμό. Στο 4ο αντικανονικό παίρνει επίσημη παρατήρηση με τον Μαρτίνο να σφαδάζει από τους πόνους και να μην μπορεί να συνεχίσει. ” Θέλω να παίξω αλλά δεν μπορώ, πονάω από το πρώτο χτύπημα” φανερά απογοητευμένος ο Μαρτίνος. Νίκη με ντισκαλιφιε για τον Μαρτίνο που βγήκε υποβασταζόμενος από το ρινγκ.

Τελικός 72.5 κιλά

Μάχο Μερεμπασβίλι – Νίκος Παπανικολάου

Νίκη με νοκ άουτ στο μέσο του 1ου γύρου για τον Παπανικολάου, με γόνατο αριστερό στα πλευρά.

Τελικός 82.5 κιλά

Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης – Θανάσης Θρουβάλας

Τελευταίος αγώνας της βραδιάς και μεγάλη μάχη με εναλλαγές σκοραρίσματος. Και οι δύο προσπαθούν να βρουν τα ανοίγματα στις άμυνες. Ο Θρουβάλας βασίστηκε στα χέρια του ενώ ο Χρυσοχοΐδης τα μοίραζε τα χτυπήματα του και με πολλά Λόου. Τον 1ο γύρο όλοι έδωσαν μπλε γωνία, στο 2ο όλοι κόκκινη και στον 3ο γύρο 2-1 νίκη για κόκκινη γωνία. Πιο κοντινό δεν γινόταν! Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και με συνεχείς εναλλαγές του νικητή, ένα αντάξιο φινάλε της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά