fbpx

WKS αποτελέσματα των preliminaries

WKS αποτελέσματα των preliminaries

Βάσει προγράμματος ξεκίνησε η διοργάνωση, με τα τα Preliminaries του WKS Athens 2023 τα οποία ξεκίνησαν στις 18:15 . 

Σταύρος Χριστοδούλου, Βαλάντης Σοφρωνας, Φίλιππος Γιούλης, Σοφία Σταυρόπουλου και supervisor Μίλτος Παναγάκος η ομάδα διαιτητών και κριτών της διοργάνωσης, πανέτοιμοι στις θέσεις τους. 

  1. Μάνθος Χαρκουτσάκης (Rama Camp Muay Thai School) vs Βασίλης Κάμας (Fight Gym Νίκαιας)

Νίκη με ΚΟ με γόνατο στο σώμα στον 3ο γύρο Χαρκουτσάκης

  1. Στέφανος Γκόγκος (Arena Fighting Team) vs Θεόδωρος Γουλάς (Fekkas Team)

Νίκη ομόφωνα στα σημεία ο αριστερόχειρας Γκόγκος

  1. Χριστόδουλος Βάρναλης (Fight Club Karpenissi) vs Γιάννης Παπαδόπουλος (Ιoannidis Fighting Team)

Στον 1ο γύρο δύο νοκ ντάουν δέχτηκε ο Βάρναλης με πυγμαχία από τον Παπαδόπουλο , ισορροπία στον 2ο και στον 3ο δέχτηκε δύο νοκ ντάουν ο κουρασμένος Παπαδόπουλος με ντιρεκτ και γόνατο στο σώμα . Γύρισε ο αγώνας με τα ψυχικά αποθέματα του Βάρναλη και ομόφωνα νικητής στα σημεία

  1. Βασίλειος Κατσίγιαννης (Nas Camp) vs Λουκάς Άρνης (Rama Camp Muay Thai-Boran School)

Παρατήρηση για συνεχή πιασίματα στον Κατσιγιάννη στον 2ο γύρο, ανεβασμένος πολύ στον 3ο γύρο ο Λουκάς Αρνις που γύρισε τον αγώνα και πήρε τη νίκη με πλειοψηφική απόφαση. Πολύ κοντινό παντως αποτέλεσμα και δύσκολη η απόφαση των κριτών. 

Η πολιτική της διοργάνωσης είναι να βγαίνει νικητής χωρίς έξτρα γύρο πάρα μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. 

  1. Άγγελος Καπώνης (Diamond Camp) vs Χρήστος Ζουμπούλης (Rama Camp Muay Thai-Boran School)

Ο Καπώνης με πολύ ωραία πυγμαχία και κοφτερά γόνατα πήρε πλειοψηφική αποφαση επί του πολύ αξιόμαχου Ζουμπούλη, σε μια δυνατή μάχη με συνεχείς  ανταλλαγές χτυπηματων 

  1. Νίκος Ρίνης (Α.Σ. ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ) VS Παναγιώτης Μιτσινίγκος (Stelios Politis Team)

Ομόφωνα νικητής ο Μιτσινίγκος.  Μίλησε η εμπειρία, ο Μιτσινιγκος έβρισκε στόχο με ωραία σερί ενώ και ο Ρινης είχε τις στιγμές του αλλά με μεμονωμένες κοντρες. Ένα νοκ ντάουν με δεξί κροσε του Μιτσινιγκου στον 3ο γύρο πάρα λίγο να τελείωσει με τον αγώνα. 

  1. Νίκος Δουλάμης (Glory Club Nikitoglou) VS Tommie van de Weijenberg (Andy Souwer Team)

Μηχανή ο Δουλαμης στον 1ο γύρο αν και δέχτηκε δύο αντικανονικα χαμηλά χτυπήματα . Στον το ίδιο μοτίβο με τον Tommie να μην μπορεί να βρει άνοιγμα, να πιάνει για να σταματάει τον Δουλαμης κ να προσπαθεί με γόνατα. Ψυχωμενη νίκη με καλά χέρια, αποφασιστικότητα και στρατηγική, ομόφωνα στα σημεία για Δουλάμη.

Με τη λήξη του πρώτου μέρους έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις από το Γιάννη Θεοφάνους. Περιφερειάρχης, Δήμαρχος και Andy Ruiz πήραν την τιμητική πλακέτα από τον Έλληνα διοργανωτή κι αμέσως μετά ο Andy Souwer έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει το main event με τις 4αδες και ακολούθησε ο Grant Waterman με τα φώτα στραμμένα πάνω του, να δίνει το σήμα έναρξης του σόου. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά