fbpx

WKS ATHENS όλες οι κληρώσεις για τις 4αδες και πολλά ντέρμπι με το καλημέρα!

WKS ATHENS όλες οι κληρώσεις για τις 4αδες και πολλά ντέρμπι με το καλημέρα!

Η ζύγιση ξεκίνησε στον προγραμματισμένο χρόνο με πρώτα τα νεαρά ζευγάρια της preliminary card. Ζύγιση, φωτογραφία και stare down αντιπάλων με τον Γιάννη Θεοφάνους στη μέση.

Η κλήρωση των 4αδων ξεκίνησε με τη μοναδική γυναικεία. Κλήρωση δια χειρός Andy Souwer, ο οποίος τράβηξε πρώτη την Πρίφτη και δεύτερη την Κονταξή, όποτε το δεύτερο ζευγάρι είναι μεταξύ Τσιπλοστεφανάκη και Ζάμπουρα.

Επόμενη τετράδα αυτή των 67 κιλών, όλοι σωστοί στα κιλά τους όπως και οι γυναίκες πριν. Η κληρωτίδα έβγαλε πρώτο όνομα τον Τσουκαλά από το χέρι του Πολίτη, με αντίπαλο τον Μάριο Ντάπι. Άγγελος Χότζα και Τόμμι Ζολάνι το έτερο ζευγάρι.

Στα 72.5 κιλά η κλήρωση έφερε αντιμέτωπους Εραλντο Χαλιλάι με Παπανικολάου και Στέκα με Μερεμπασβίλι.

Στα 82.5 κιλά, όλοι στα κιλά τους, σωστοί επαγγελματίες όπως όλοι οι αθλητές στα main event. Πρώτο όνομα βγήκε από την κλήρωση του Σπύρο Τσικουδη και ακολούθησε του Θανάση Θρουβάλα. Χρυσοχοϊδης και Ναστούλης αποτελούν το επόμενο ζευγάρι.

Andy Souwer, Στέλιος Πολίτης εκ μέρους της ISKA, Grant Waterman επί της διαδικασίας, μιας που η διοργάνωση είναι διεθνής, Μίλτος Παναγάκος επί της διαδικασίας, Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος, Μιχάλης Σιούλης που έχει την γενική εποπτεία σαν cutman της διοργάνωσης, Παναγιώτης “Zulucast” και Γιάννης Θεοφάνους, ο οποίος έκανε και την εισαγωγή, αποτέλεσαν το πάνελ του αμφιθεάτρου στο πολιτιστικό κέντρο Γαλατσίου ” Καμίνι”.

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/04/26/10-logoi-gia-na-pas-sto-wks-athens-afto-to-savvato-29-4/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά