fbpx

Ξεκινάει σήμερα το τριήμερο Athens Challenge Tournament στο MEC Παιανίας (promo vid)

Ξεκινάει σήμερα το τριήμερο Athens Challenge Tournament στο MEC Παιανίας (promo vid)

Ξεκινάει σήμερα η τριήμερη γιορτή του Κικμπόξινγκ με πολλές διεθνείς συμμετοχές, το Athens Challenge Tournament στο MEC Παιανίας (Mediterranean Exhibition Center), 28-29-30 Απριλίου. Ο επικεφαλής της οργανωτικής ομάδας Νίκος Μέμμος ειδικά φέτος θα επιβραβεύσει κάθε νικητή κατηγορίας με βαρύτιμο έπαθλο 55εκ.!

To Athens Challenge Tournament – EUROPEAN CUP, μία από τις 5 μεγαλύτερες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, τελεί υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing “WAKO” και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing “ΠΟΚ”.

Οι συμμετοχές κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 1200, με αγώνες στα αγωνιστικά στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Low Kick και Forms) και με τεχνικές αυτοάμυνας, αριθμός που φαντάζει εξωπραγματικός για τα Ελληνικά δεδομένα.

Με περισσότερες από 350 συμμετοχές αθλητών από όλη την Ευρώπη, από χώρες όπως Αγγλία , Νορβηγία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σκωτία, Κύπρο, Τουρκία, Ελβετία και Ολλανδία ενώ οι Ελληνικές συμμετοχές κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 800, από κάθε γωνία της Ελλάδος, από Ιωάννινα έως Ρόδο και από Κιλκίς έως την Κρήτη.

Δείτε το promo video στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/759347008/videos/759318615827416/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά