fbpx

Στο “must see” ΚΑΜΙΝΙ η ζύγιση και συνέντευξη τύπου του WKS Athens 2023(28/4)

Στο “must see” ΚΑΜΙΝΙ η ζύγιση και συνέντευξη τύπου του WKS Athens 2023(28/4)

Από την παραγωγή ασβέστη στην υπηρεσία του πολιτισμού. Σ’ ένα χώρο “must see” θα πραγματοποιηθεί η επίσημη (και πολυαναμενόμενη) κλήρωση των τετράδων που θα αγωνιστούν στο WKS Athens 2023, όπως και η ζύγιση, τα καθιερωμένα Staredowns και φυσικά η Συνέντευξη Τύπου. Στις 28 Απριλίου (έναρξη 17:00) θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου, το σήμα κατατεθέν για την πόλη και τους κατοίκους της, καθώς μια εγκαταλελειμμένη ασβεστοκάμινος, σύμβολο του παλιού Γαλατσίου, μεταμορφώθηκε σε ένα πρότυπο, μοντέρνο και λειτουργικό πολιτιστικό κέντρο.

Η παρουσίαση των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο WKS Αthens 2023, καθώς και η ζύγιση και συνέντευξη τύπου, θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα ακολουθήσει πάρτυ με αθλητική διατροφή, ποτά, και dj’s στον χώρο του χορηγού της διοργάνωσης, Enteka Athens. Να είστε όλοι εκεί!

Το Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Γ. Καραϊσκάκη, Βαλτετσίου και Ρεθύμνης, ενώ η πλησιέστερη στάση λεωφορείου είναι: Στάση ΣΥΚΙΑ των γραμμών ΟΑΣΑ 444 και 608

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά