fbpx

Μέσω… Ρουμανίας ο Παύλος Κοχλιαρίδης στην Αρμενία!!!

Μέσω… Ρουμανίας ο Παύλος Κοχλιαρίδης στην Αρμενία!!!

Στις 27 Μαΐου ο Παύλος Κοχλιαρίδης θα βρεθεί στην Αρμενία….περνώντας πρώτα από τη Ρουμανία. Κι αυτό γιατί μετά την κλήρωση για την τετράδα του Road to One, ο Παύλος θα βρεθεί αντίπαλος με το Ρουμάνο Κλαούντιο Ιστράτε, το προτελευταίο εμπόδιο για τη νίκη του τουρνουά και το χρυσό συμβόλαιο των 100.000 δολαρίων.

O Ιστράτε, ο οποίος μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι, έχει διεκδικήσει στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015, τον παγκόσμιο τίτλο της ISKA απέναντι στον γνωστό και μη εξαιρετέο Ζερόμ ΛεΜπαννέρ, σε ένα άτυχο για αυτόν αποτέλεσμα. Είναι ο πιο βαρύς αθλητής της τετράδας, καθώς τα αγωνιστικά του κιλά κυμαίνονται μεταξύ 112 και 120.

Ο Κοχλιαρίδης, μετά από προετοιμασία που πάει πολύ καλά, είναι πανέτοιμος και για αυτόν τον αγώνα και όπως τόνισε και ο μάνατζερ του Στέλιος Πολίτης (ο άνθρωπος πίσω από όλα τα μεγάλα event) “Πάμε να γράψουμε ιστορία στο Karen Demirtchian/ Sport complex μπροστά σε 12.000 θεατές!. Ο Ρουμάνος είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους heavyweight, με τεράστια εμπειρία και συμμετοχή στις μεγαλύτερες διοργανώσεις (όπως το Tafnet) αλλά έχουμε μια στρατηγική για τον αγώνα και να δούμε αν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα”

Παύλος Κοχλιαρίδης και Στέλιος Πολίτης, ταξιδεύοντας 22 Φεβρουαρίου για την Αρμενία, όταν ήρθε η πρώτη νίκη του Παύλου!
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά