fbpx

Θεόφιλος Παροτσίδης: Είμαι πανέτοιμος για τον αγώνα στο Spartan’s Night

Θεόφιλος Παροτσίδης: Είμαι πανέτοιμος για τον αγώνα στο Spartan’s Night

Το Spartan’s Night έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς σε λίγες ώρες είναι η επίσημη ζύγιση και η συνέντευξη τύπου κι ακολουθεί σε λιγότερο από 48 ώρες η μεγάλη διοργάνωση στο κλειστό της Ζωφριάς.

Κι ενώ οι διοργανωτές, Γιώργος Χαλκίδης και Μπάμπης Παπαδόπουλος, “τρέχουν” τις τελευταίες λεπτομέρειες, καταφέραμε να μιλήσουμε με τον Θεόφιλο Παροτσίδη, έναν αθλητή που “μπήκε” στη διοργάνωση τελευταία στιγμή, όντας πανέτοιμος από καιρό. Αντίπαλός του ο σκληροτράχηλος Fahi Mohammed, με πρόσφατη συμμετοχή στο Enfusion, κάτι που εξιτάρει ακόμα περισσότερο τον Έλληνα πρωταθλητή. Ο Παροτσίδης, πολύπειρος πλέον, μετρά ήδη 12 χρόνια στο πλευρό του Παντελή Τζαφέρη, με συνολικό απολογισμό 123 αγώνων με το εντυπωσιακό 111-12.

Ξεκίνησα το kickboxing το 2011, δηλαδή από την ηλικία των 12 και τώρα είμαι 24. Από τότε που ξεκίνησα κάνω προπόνηση στο MR. KO με τον ίδιο προπονητή, τον Παντελή Τζαφέρη. Έχω καταφέρει έως τώρα να πάρω αρκετές διακρίσεις για την χώρα μας σε Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις και ακόμα προσπαθώ, συνδυάζοντας με τις προπονήσεις μου και τις σπουδές μου στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών. Είμαι πανέτοιμος για τον αγώνα κι ο Ολλανδός θα νιώσει σίγουρα μεγάλη πίεση”.

Ο Θεόφιλος Παροτσίδης μεταξύ άλλων είναι:
• 8 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στο Κ1
• Πρωταθλητής Ευρώπης στα Σκόπια (2017)
• 1ος στο Παγκόσμιο κύπελλο (2016)
• 3ος Kickboxing World cup (2019)
• 3ος Wako Junior European Championship (2017)
• 5ος Wako Junior World Championship (2016)

Ο γεννημένος το 2004 Fahi Mohammed, με μεγαλύτερη επιτυχία του τη συμμετοχή του στο Enfusion με αντίπαλο τον Bilal Kaddouri δηλώνει έτοιμος για τη νίκη. Ο Ολλανδός, με πρότυπο τον Badr Hari, μετρά σε επαγγελματικό επίπεδο 6 νίκες και 1 ισοπαλία και λέει πως το μόνο που γνωρίζει για τον αντίπαλό του είναι το όνομά του και τίποτα άλλο. Ίσως για αυτό άλλωστε δηλώνει και τόσο αισιόδοξος για τη νίκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά