fbpx

SPARTAN’S NIGHT III οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά 22/4

SPARTAN’S NIGHT III οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά 22/4

Σε μια διοργάνωση εκτός από τους απόλυτους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές, υπάρχουν και οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και “μπουστάρουν” το αγωνιστικό θέαμα. Οι διοργανωτές Γιώργος Χαλκίδης και Mπάμπης Παπαδόπουλος, έχουν φροντίσει τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια στο SPARTAN’S NIGHT III στις 22 Απριλίου στο κλειστό στάδιο Ζωφριάς

Ξεκινάμε με την συνέντευξη τύπου και την ζύγιση των αθλητών που θα πραγματοποιηθεί στο υπερπολυτελές ATHENAEUM GRAND HOTEL, Λ. Συγγρού 142 την επόμενη Παρασκευή 21 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Στο ίδιο ξενοδοχείο μένουν και όλοι οι ξένοι προσκεκλημένοι με μόνο αυτό το κόστος να ξεπερνάει το μπάτζετ άλλων διοργανώσεων.

Παρουσιαστές της διοργάνωσης θα είναι ένας παλιός μας γνώριμος, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας και η (δεν χρειάζονται συστάσεις) πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια & παρουσιάστρια Μαρία «Iron Barbie» Πανταζή.

‘Έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών στην διοργάνωση μας έχουμε πάντα κοντά μας τους καλύτερους, για την ιατρική κάλυψη των αγώνων παραδοσιακά απ’ την πρώτη διοργάνωση μας έχουμε συνεργασία με την “actionmed γιατροί εν δράσει”. Υπεύθυνος της ιατρικής ομάδας είναι ο γνωστός σε όλους μας Δημήτρης Μπακιρτζής ορθοπεδικός χειρουργός, αθλητίατρος που θα παρευρίσκεται στους αγώνες με την ομάδα του ανεβάζοντας τα standard ασφαλείας”

“Ως διοργάνωση προσπαθώντας να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κρίση – διαιτησία, συνεργαζόμαστε όλα τα χρόνια με τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές. Επικεφαλής διαιτητής της διοργάνωσης για μια ακόμα χρονιά θα είναι ο Φιλιππόπουλος Διονύσης μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΠΟΚ και διεθνής διαιτητής. Οι υπόλοιποι διαιτητές της βραδιάς θα είναι ο Θοδωρής Θεοδωρακάκος επίσης μέλος της επιτροπής διαιτησίας και διεθνής διαιτητής καθώς και οι 2 γυναίκες διεθνείς διαιτητές της ομοσπονδίας Νίκου Βάλια και Κανάκη Θωμαή. Την δυνατή ομάδα διαιτησίας θα συμπληρώσει ο πολύ έμπειρος διαιτητής της ομοσπονδίας Αλέξης Χρήστου.”

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/04/18/spartans-night-iii-stis-22-apriliou-i-karta-agonon/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά