fbpx

Oλοκληρώθηκε το Champions Night 67

Oλοκληρώθηκε το Champions Night 67

Μία ακόμη δυνατή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Fighters Arena στην καρδιά του Πειραιά, το Σάββατο 8 Απριλίου. Σε κλίμα ενθουσιασμού, χαράς και επιτυχίας η ομάδα των Fighters Athanasopoulos διοργάνωσε μια βραδιά που τα είχε όλα!

Ποιότητα, συνέπεια, υγιή ανταγωνισμό, ιδανικές συνθήκες, ενέργεια, πάθος, μουσική, δυνατά παιχνίδια, αναμετρήσεις σημαντικών αθλητών και πάνω από 700 καλεσμένους που έδειξαν με την παρουσία τους την αγάπη τους για το άθλημα μας!

Συγκινητική η στιγμή που ο επικεφαλής των Fighters Athanasopoulos, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στο πρώην μαθητή του και δάσκαλο Βασίλη Ξερικό @vasxer, @oldschoolfightgym με ευχές για Δύναμη και Υγεία στέλνοντας μήνυμα υποστήριξης για την πρόκληση υγείας που αντιμετωπίζει.

Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού παρακολουθήσαμε μια πολύ δυνατή κάρτα αγώνων με 22 εξαιρετικά παιχνίδια εκ των οποίων τα 8 από αυτά super fights! Πρωταγωνιστές στο ring κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία τους!

Το Champions Night είναι η διοργάνωση που έχει αναδείξει στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού kickboxing αλλά και φιλοξενεί τους μεγαλύτερους συλλόγους από όλη την Ελλάδα στην Fighters Arena. Δίνουμε ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση με όλους εσάς κοντά μας

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/04/07/champions-night-67-oi-kartes-agonon-gia-avrio-savvato-8-4-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά