fbpx

Epirus Challenge II η επιτυχία το κάνει θεσμό (vid & pics)

Epirus Challenge II η επιτυχία το κάνει θεσμό (vid & pics)

Κυριακή 9 Απριλίου και το ραντεβού στη διοργάνωση του Μάκη Στάθη και του τοπικού Πυγμαχικού Αθλητικού Συλλόγου Ιωαννίνων “ο Τίγρης” στέφτηκε με κάτι παραπάνω από επιτυχία. Μια επιτυχία που ήρθε σε όλους τους τομείς, οργανωτικά, στη ροή των αγώνων, στη συμμετοχή αθλητών από όλη τη Ελλάδα και στους φίλους του αθλήματος που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ξαφνικά την Κυριακή όλα τα κοινωνικά δίκτυα πλημμύρησαν με αναμνηστικές φωτογραφίες από αθλητές κάθε ηλικιών, που πόζαραν χαμογελαστοί ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Ο στόχος είχε ήδη επιτευχθεί με τη συμμετοχή τους σε μια επίσημη διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμπόξινγκ. Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι και η διοργάνωση του εμπνευστή Μάκη Στάθη σίγουρα θα αποτελεί ετήσιο αγωνιστικό ραντεβού πλέον και σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέντευξη τύπου ο Μάκης Στάθης υπογράμμισε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πανελλήνια Oμοσπονδία Kickboxing και προσωπικά στον Αντώνη Μαυρομμάτη και τον Μιχάλη Τριανταφύλλου για την εμπιστοσύνη στον σύλλογο μας για την διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε στους δυο μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την Δωδώνη ΑΕ και τον κύριο Παναγιωτάκη Μιχαήλ καθώς και την εταιρία Natech Α.Ε και προσωπικά τον κύριο Δημήτρη Ναυρόζογλου – χωρίς τους χορηγούς τίποτα δεν θα ήταν εύκολα για εμάς, σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθεια μας.

Πάνω από 600 αθλητές μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους ένας αριθμός που θα ξεπεράσει τα 1200 άτομα θα βρεθούν αυτό το διήμερο στην πόλη μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στάθη Σιούτη και το Hotel Olympic για την φιλοξενία καθώς και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη της διοργάνωσης και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τοπικούς φορείς: την Περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά στον Αλέκο Καχριμάνη και τον Χάρη Λαζάνη καθώς και τον Δήμο Ιωαννιτών και τον κ. Ιωάννη Αϊβατίδη Κωνσταντίνου .

Τέλος ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς τα παλιά και νέα μέλη του συλλόγου μας που πάντα στηρίζετε κάθε μας προσπάθεια δυνατή ομάδα υψηλοί στόχοι.”

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/03/27/epirus-challenge-ii-to-epomeno-megalo-agonistiko-rantevou-tou-athlimatos-sta-ioannina-9-4-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά