fbpx

WKS στα 82,5 κιλά: Ο Αλέξανδρος Χρυσοχοϊδης μιλά στο Apexsports.gr λίγο πριν τα μεγάλα ματς

WKS στα 82,5 κιλά: Ο Αλέξανδρος Χρυσοχοϊδης μιλά στο Apexsports.gr λίγο πριν τα μεγάλα ματς

Η μεγάλη διοργάνωση World Kickboxing Series (WKS) στις 29 Απριλίου στο Christmas Theater στο Γαλάτσι πλησιάζει και όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ένας ένας οι πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς μιλούν στα Apexsports.gr, όπως ο Αλέξανδρος Χρυσοχοϊδης που θα μοιραστεί το ρινγκ με τους Θανάση Θρουβάλα, Αλέξη Ναστούλη και Σπύρο Τσικουδήγια τα 82,5 κιλά.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος θα μπει στο ρινγκ με ρεκόρ αγώνων 11-6-2 και φιλοδοξεί να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

1.Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση και υπό το βλέμμα του Andy Souwer; 

Νιώθω πολύ τυχερός  που θα συμμετέχω  για ακόμη μια φορά  σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Είμαι ψυχολογικά δυνατός και έτοιμος να προσπαθήσω και να διακριθώ γιατί πιστεύω  όλα είναι θέμα μυαλού  και σωστού προγραμματισμού. 

2. Τι περιμένεις από αυτόν τον αγώνα;

Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος, πιστεύω  πολύ στις δυνατότητες  μου και  είμαι σίγουρος ότι το  αποτέλεσμα  θα με δικαιώσει. Είναι μεγάλη μου τιμή που επιλέχτηκα να συμμετάσχω σ’ αυτή την σημαντική διοργάνωση και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη να προσπαθήσω για το καλύτερο. 

3. Έχεις κάποια προτίμηση για τον αντίπαλό σου στον πρώτο αγώνα ή δεν έχει σημασία για εσένα; 

Δεν έχει σημασία ποιον θα έχω απέναντι μου. Η γνώση  και η καθοδήγηση από τον προπονητή μου Βασίλη Τζίτζιο είναι σημαντική  και πολύτιμη και σε συνδυασμό με τις καθημερινές προπονήσεις  είμαι τέλεια προετοιμασμένος και έτοιμος να δώσω τον καλύτερο  εαυτό μου.

4. Αγαπημένος  αθλητής – πρότυπο;

Αθλητές με σωστή συμπεριφορά και ευγενή  άμιλλα. 

5. Με ποιον θα ήθελες κάποια στιγμή να μοιραστείτε το ρινγκ;

Έχω μεγάλη  συμπάθεια κ εκτίμηση σε σημαντικούς αθλητές με πολύ καλό επίπεδο και σπουδαίες νίκες. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ μαζί τους και να αποκτήσω ακόμη πιο σημαντικές εμπειρίες. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά