fbpx

WKS SuperFights: “Θα περάσει δύσκολο βράδυ ο Καναδός” υπόσχεται ο Άγγελος Μαρτίνος

WKS SuperFights: “Θα περάσει δύσκολο βράδυ ο Καναδός” υπόσχεται ο Άγγελος Μαρτίνος

Ο Γιάννης Θεοφάνους και η οργανωτική ομάδα του WKS ανακοίνωσαν τα πρώτα superfights, αγώνες που θα παρεμβάλλονται μεταξύ των προκριματικών της εκάστοτε τετράδας. Φυσικά οι αθλητές που θα αγωνιστούν εκεί δεν υπολείπονται τίποτα από τους αθλητές των τετράδων, κάθε άλλο μάλιστα, απλώς αγωνίζονται σε διαφορετικά κιλά.

Στις 29 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, ο Άγγελος Μαρτίνος που το όνoμα του παίζει το τελευταίο δίμηνο παντού σε Ελλάδα και εξωτερικό θα αντιμετωπίσει τον Jonathan Ramundi από το Καναδικό Trackfit Gym. O αθλητής του Θανάση Καρούσου από το Fighters Factory Karousos μας δήλωσε:

Ευχαριστώ τους διοργανωτές που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ με αθλητές υψηλού επιπέδου από το εξωτερικό που θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος ασχέτως αποτελέσματος. Εγώ όμως προπονούμαι με τον δάσκαλο μου εντατικά και θα είμαι έτοιμος να δώσω στον κόσμο που θα έρθει να με στηρίξει έναν θεαματικό αγώνα. Υπόσχομαι στον Καναδό αντίπαλο μου να τον κάνω να έχει ένα πολύ δύσκολο βράδυ γι’ αυτό ας είναι έτοιμος και καλά προετοιμασμένος!”

Άγγελος Μαρτίνος – Θανάσης Καρούσος εν δράση
https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/03/20/andy-souwer-kai-world-kickboxing-series-erchontai-stin-ellada-wks-athens-2023-29-apriliou-promo-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά