fbpx

“4th Sparring Day” body contact της IKON (photos)

“4th Sparring Day” body contact της IKON (photos)

Μέσα σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το “4th Sparring Day” body contact, το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου που διοργάνωσε ο εκπρόσωπος της ΙΚΟΝ Shihan Αντώνης Λεωνίδας .

Διακόσιοι τριάντα 230 αθλητές και αθλήτριες 10 συλλόγων από Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Αλμυρό, Άγχιαλο και Σούρπη έδωσαν το παρόν σε αυτή τη φιλική συνάντηση, με τους συμμετέχοντες να αποκτούν σημαντικές εμπειρίες.

Μέσα από αυτές τις φιλικές συναντήσεις ο κάθε αθλητής στοχεύει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει σημαντικών διοργανώσεων και συγκεκριμένα του Πανελλήνιου Κυπέλλου κλάδου άθλησης Body Contact στο Λουτράκι τον Μάιο.

Την διαιτησία ανέλαβε ο Πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας του κλάδου άθλησης Body Contact Shihan Αθανάσιος Τζήρας καθώς και ο Sensei Γεώργιος Δαλαμάγκας.

Παρόντες και ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Μπίλας, η Γενική Γραμματέας Βίκυ Κοσμίδου, ο ταμίας Ζήσης Παπαγεωργίου, η γραμματέας τεχνικής επιτροπής Ιωάννα Αδαμοπούλου. Ο πρόεδρος του κλάδου Γιώργος Κοσμίδης δεν κατάφερε να είναι παρών, αφού απουσίαζε στο εξωτερικό για αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Παρούσα στη διοργάνωση και η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, η οποία χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά