fbpx

Αλέξανδρος Τσανικίδης: Πήρε τη δύσκολη απόφαση και κρεμάει τα γάντια του

Αλέξανδρος Τσανικίδης: Πήρε τη δύσκολη απόφαση και κρεμάει τα γάντια του

Με μια συγκινητική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, ο πρωταθλητής της Πυγμαχίας, έβαλε το τέλος στην πορεία του ως αθλητής. 18 χρόνια πρωταθλητισμού δεν τα λες και λίγα, μια τέτοια απόφαση είναι δύσκολη.

Ο Αλέξανδρος, υπόδειγμα ήθους, υπόδειγμα αθλητή, ένα βήμα μπροστά σε όλη την καριέρα του αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα γάντια του και να περάσει στην άλλη πλευρά, να μεταδώσει τη γνώση κι εμπειρία του στα νέα παιδιά. 

Πλήθος μηνυμάτων συνοδεύουν την ανάρτηση του, από προπονητές, συναθλητές, φίλους, ένα κύμα αγάπης. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν αυτά του Λευτέρη Λειβάδη, του Γιώργου Χορβαλάκου, του Νίκου Πλέα, ενώ δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι, εκ Κύπρου, Σάββας Κόκκινος και Χρήστος Αντώνιου

Έπειτα από 18 χρόνια πρωταθλητισμού και μιας μεγάλης σταδιοδρομίας ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος αγώνων και σκληρής δουλειάς, αποχωρώ από την ενεργό δράση.

Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί μέσα από όλο αυτό το ταξίδι γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους έζησα μοναδικές εμπειρίες, βίωσα δυσκολίες και αδικίες.

Σημασία είχαν οι ατέλειωτες στιγμές που βίωσα και αγωνίστηκα. 

Ήτανε τιμή για μένα να εκπροσωπήσω το εθνόσημο μου όπου και έφερα επιτυχίες για την χώρα μου, και κατάφερα έστω και λίγο να ανοίξω τον δρόμο για το μέλλον των νέων αθλητών, η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι η αναγνώριση από τον κόσμο σε διεθνές επίπεδο. 

Πλέον θέλω να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με νέους αθλητές να τους στηρίξω και να τους κατευθύνω να πετύχουν τους στόχους τους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για όλα αυτά τα χρόνια που με στηρίξατε και μου στέλνατε όλοι σας την θετική ενέργεια σε κάθε μάχη που έδινα εντός και εκτός ρινγκ και παρακολουθούσατε την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια

Αντίο !!!!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά