fbpx

Στην επιτροπή πρωταθλητών και βετεράνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ο Σάββας Κόκκινος

Στην επιτροπή πρωταθλητών και βετεράνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ο Σάββας Κόκκινος

Πολύ τιμητική πρόσκληση, για τον ίδιο αλλά και για την πυγμαχία στην Κύπρο με το διορισμό του στην Επιτροπή Πρωταθλητών και Βετεράνων της IBA, δέχθηκε ο προπονητής πυγμαχίας της Metaquotes Champ Boxing Academy και παλιός πρωταθλητής Σάββας Κόκκινος.

Ο Σάββας Κόκκινος είναι ο μοναδικός Κύπριος ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο διοικητικό κομμάτι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (IBA) αφού τα προηγούμενα δύο χρόνια, ήταν ενεργό μέλος στην Επιτροπή Προπονητών της IBA όπου μαζί με τα άλλα μέλη του συμβουλίου προσπάθησαν και κατάφεραν να θέσουν αρκετά ζητήματα στο τραπέζι τα οποία και επιλύθηκαν προς όφελος των προπονητών.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμμετοχή μου και το έργο που παράχθηκε στην επιτροπή προπονητών της ΙΒΑ, πετύχαμε αλλαγές κανονισμών, ιδρύσαμε σχολές προπονητών και ήταν μια ωραία εμπειρία» σχολίασε ο Σάββας Κόκκινος.

Αναφορικά με τον διορισμό του στην επιτροπή πρωταθλητών και Βετεράνων δήλωσε πως είναι άλλη μια τιμητική θέση για τον ίδιο και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να προβάλει σωστά την πυγμαχία σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει αρκετές ιδέες που θα τις θέσει ενώπιον της επιτροπής ακόμα και για εκδηλώσεις εντός Κύπρου.

«Έχω σκοπό να φέρω στην Κύπρο, τον Πρόεδρο της IBA καθώς και μεγάλους πρωταθλητές πυγμαχίας… Κάποιοι βλέπουν ότι δουλεύω σκληρά, τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον Πρόεδρο της Veteran and Champion’s Committee της IBA, Alexander Lebziak, ήταν ένας τεράστιος αθλητής και τώρα δείχνει ότι και στο διοικητικό κομμάτι είναι εξαιρετικός και η πυγμαχία διεθνώς παρουσιάζει μεγάλη πρόοδο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εκτιμούν το έργο που παράγω εδώ στην Κύπρο, τις προσπάθειες που καταβάλλω».

Πηγή: Action In Sports Cyprus

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά