fbpx

Έκλεψαν τη νίκη από τον Γιακουμή στο ΟΝΕ (vid & pics)

Έκλεψαν τη νίκη από τον Γιακουμή στο ΟΝΕ (vid & pics)

Ξεκάθαρη κλοπή σημειώθηκε πριν λίγο στη φημισμένη διοργάνωση του ONE Lumpinee. Θύμα ο Άγγελος “the Bullet” Γιακουμής που ζει και προπονείται τα τελευταία χρόνια στην Ταϊλάνδη, προερχόμενος από BG Academy των Χαλκίδη-Παπαδόπουλου, και χτίζει το όνομα του. Θύτης -έμμεσα- ο αντίπαλος του Υ2Κ ή YODKAIKAEW με μανατζάρισμα από την FAIRTEX.

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις…έτσι δεν λένε; Ξεκινάω την περιγραφή από αριστερά, ο ευτραφής κύριος στη γωνία του Υ2Κ πανηγυρίζει έξαλλα λες και κέρδισε το λαχείο, ο ίδιος ο Υ2Κ ανακουφισμένος ξεσπάει και του φεύγει η ένταση, ο διαιτητής με ύφος “σοβαρά τώρα ή έγινε λάθος” και ο Άγγελος με το χέρι ψηλά του νικητή καθώς το πίστευε και το δικαιούταν, και με ένα χαμόγελο που τα λέει όλα.

Ήθελε μια νίκη ο Υ2Κ που έχει επιστρέψει από τραυματισμό και του την έδωσαν στα σημεία και μάλιστα ομόφωνα! Αγωνιστικά κράτησαν απόσταση και οι δύο, με λίγα σημεία και λίγα σερί. Τέλειες άμυνες από τον Άγγελο με κόντρα επίθεση κάθε φορά με χέρια. Είχε περισσότερα καθαρά σημεία ο Γιακουμής και σίγουρα περισσότερες προσπάθειες για νίκη, έπαιξε με στρατηγική και σύνεση. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρόκειται για κλοπή κάτι όχι σπάνιο για το ΟΝΕ. Αν διαβάσετε τα σχόλια κάτω από κάθε βίντεο της διοργάνωσης…υπάρχει γκρίνια.

Η διοργάνωση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, την ώρα που γράφαμε αυτές τις γραμμές και στον σύνδεσμο μπορείτε να την δείτε ολόκληρη με τον αγώνα του Γιακουμή να είναι ο 5ος

https://watch.onefc.com/events/one-friday-fights-11

https://muay-thai.apexsports.gr/2023/03/11/ksana-sto-ringk-o-angelos-giakoumis-stis-31-3/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά