fbpx

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023: Oλοκληρώνεται σήμερα με 630 συμμετοχές (pics)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023: Oλοκληρώνεται σήμερα με 630 συμμετοχές (pics)

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάνε οι διοργανώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται από χτες και θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου “Γιώργος Στεφανόπουλος” σε 4 αγωνιστικούς χώρους (ρινγκ)

σε κάθε ρινγκ (σύνολο 4) υπάρχει οθόνη καταμέτρησης σημείων κάθε γύρου και υπολειπόμενος χρόνος

Σε αυτό, χωρίς να έχουμε τα επίσημα στοιχεία ακόμα, υπάρχει συμμετοχή περισσοτέρων από 60 συλλόγων από όλη τη χώρα με 630 αθλητές. Οι αριθμοί, που είναι διπλάσιοι από πέρσι, θα μπορούσαν να ήταν ακόμα μεγαλύτεροι αν πολλοί σύλλογοι δεν επέλεγαν να προφυλάξουν νεαρούς αθλητές από τον φόβο κάποιου τραυματισμού σε συνάρτηση και με το οικονομικό κόστος των δύο ταξιδιών μέσα σε μια βδομάδα. Καθώς αμέσως μετά ακολουθεί το Ευρωπαϊκό στην Άγκυρα που λόγω της αναβολής του με τους σεισμούς και του ορισμού του λίγο μετά του δικού μας Πανελλήνιου, άλλαξε τα σχέδια σε πολλούς.

Ο άνθρωπος πάντως που αποτελεί παράδειγμα καθώς μπαίνει πρώτος στο στάδιο και φεύγει τελευταίος είναι ο πρόεδρος της ΠΟΜ Ιωάννης Παπαδόπουλος, επικεφαλής του ΔΣ και όλου του επιτελείου που έστησαν το Πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε και την επιτυχημένη παρουσία της Κυπριακής αποστολής που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με μπροστάρη τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χρήστο Λαζαρίδη

οθόνη με τη ροή των αγώνων στον χώρο προετοιμασίας των αθλητών
η τεχνολογία καταμέτρησης των σημείων παρόμοια με αυτή της IFMA
το όνειρο κάθε αθλητή, να ανέβει στο βάθρο
https://muay-thai.apexsports.gr/2023/03/18/panellinio-2023-se-ekseliksi-i-etisia-agonistiki-eorti-tou-athlimatos/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά