fbpx

Συνεργασία βόμβα με Souwer, Θεοφάνους, Ruiz φέρνουν το WKS σταθερά και στην Αθήνα!

Συνεργασία βόμβα με Souwer, Θεοφάνους, Ruiz φέρνουν το WKS σταθερά και στην Αθήνα!

O Γιάννης Θεοφάνους έριξε μία βόμβα προχτές ανεβάζοντας απλά και μόνο την αφίσα που βλέπετε, χωρίς κανένα σχόλιο! Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε απλά το δελτίο τύπου και το ψάξαμε περισσότερο!

Λοιπόν κρατηθείτε… έχει κλείσει ήδη συνεργασία μεταξύ του Γιάννη Θεοφάνους και των Andy Souwer και Jonathan Ruiz ώστε να υπάρχει μία σταθερή ετήσια διοργάνωση του World KickBoxing Series στην Αθήνα. Το Γαλάτσι μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη των διοργανώσεων με το Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου. Η Ελληνική διοργάνωση της 29ης Απριλίου ανήκει επίσημα πλέον στον προκριματικό κύκλο του World KickBoxing Series.

Οι νικητές αλλά και όσοι διακριθούν από τις 4 Ελληνικές τετράδες κάθε φορά, μία σε γυναίκες στα -60κιλά και 3 σε άντρες θα συνεχίζουν σε αντίστοιχη διοργάνωση στο εξωτερικό. Όταν λέμε εξωτερικό εννοούμε από Ολλανδία μέχρι Νέα Υόρκη και Ρίο, καθώς η διοργάνωση εξαπλώνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς σε όλες τις ηπείρους. Το τελικό μεγάλο έπαθλο θα είναι συμβόλαιο με ONE ή (και) GLORY!

Η εδώ διοργάνωση σχεδιάζεται να είναι υπερπαραγωγή και θα μεταδοθεί pay per view στο εξωτερικό και από COSMOTE TV εδώ. Παρουσιαστής θα είναι ο απίστευτος MC Grant Waterman, που κάνει και το σπικάζ στο πρώτο promo video που κυκλοφόρησε

Την επόμενη της διοργάνωσης ο παλιός μας γνώριμος ο Ολλανδός Andy Souwer έχει προγραμματιστεί να παραδώσει και ένα σεμινάριο στην Αθήνα.

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/03/17/prifti-tsiplostefanaki-zampoura-ekleisan-gia-tin-tetrada-gynaikon-sto-world-kickboxing-series/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά