fbpx

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό με ανακοίνωσή της προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (δηλαδή με ημερομηνία γέννησης από 1/1/2003 έως 31/12/2007) για τις 10 Απριλίου, πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων:

Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, προπονητές, αρχηγοί ομάδων καθώς και όποιος δηλωθεί στο TPSS με ιδιότητα από τον σύλλογο, θα πρέπει υποχρεωτικά σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση μας, να είναι κάτοχος της ΝΕΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛ.Ο.Τ.
Επισημάνσεις
1. Το δικαίωμα συμμετοχής εξασφαλίζεται με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες σύλλογοι έχουν προβεί στην εξόφληση της ετήσιας συνδρομής τους στην ΕΛ.Ο.Τ. για τα έτη 2020, 2021, 2022 και 2023 και ότι έχουν προβεί στην απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γ.Γ.Α. και είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.
2. Τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός Κουπ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να φέρει επικύρωση από το σωματείο.
3. Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι Νταν, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός Νταν στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του/της. Η καταχώρηση του βαθμού Νταν, θα πρέπει να έχει σφραγίδα της ΕΛ.Ο.Τ.
4. ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ θεωρημένη από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα. Σε περίπτωση που η θεώρηση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ είναι από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων, αυτοί θα πρέπει να έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση από το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) και πέραν της σφραγίδας και υπογραφής υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφουν τον Ατομικό Αριθμό Πιστοποίησής τους.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, από τον κάθε σύλλογο, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του, στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται : όνομα προπονητή, αρχηγού αποστολής, ονόματα αθλητών – αθλητριών καθώς επίσης κατηγορία βάρους, ηλικία, κ.λπ.
2. Δηλώσεις συμμετοχής ή τυχόν αλλαγές, μετά την λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής με φαξ ή με email.
3. Η καταχώρηση εγγραφής της δήλωσης συμμετοχής σας, θα γίνει στην ιστοσελίδα : http://www.tpss.eu
4. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο TPSS απλά ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης (κάνετε login στο TPSS και κατόπιν πηγαίνετε στο Πρωτάθλημα και πατάτε το κουμπί εξουσιοδότησέ με).
5. Στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ. υπάρχει ανακοίνωση με αναλυτικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εγγραφείτε ή αν έχετε ήδη εγγραφεί να καταχωρήσετε την δήλωση συμμετοχής σας στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα.
ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
1. Αθλητών, αθλητριών και παραγόντων (Προπονητή και Αρχηγού Ομάδας) έως τη Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023.
2. Δηλώσεις συμμετοχής ή τυχόν αλλαγές, μετά την λήξη της προθεσμίας Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 δεν θα γίνονται δεκτές.
3. Δηλώσεις συμμετοχής με φαξ ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.
4. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την καταχώρηση της δήλωσης συμμετοχής σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] περιγράφοντας αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΥΓΙΣΗΣ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΖΥΓΙΣΗ : Το πρόγραμμα της επίσημης ζύγισης, θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ., τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2023.
ΤΥΧΑΙΑ ΖΥΓΙΣΗ : Δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων κάθε ημέρα θα διεξάγεται η τυχαία ζύγιση, όπως προβλέπεται και στο νέο κανονισμό της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η οποία θα ολοκληρώνεται το αργότερο τριάντα (30) λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων της κάθε ημέρας. Η τυχαία ζύγιση θα ανακοινώνεται στην ηλεκτρονική σελίδα της ομοσπονδίας, για την αποφυγή συνωστισμού.
Τα ονόματα που θα επιλεχθούν τυχαία με ηλεκτρονικό σύστημα θα αποτελούν ποσοστό επιλογής ως ακολούθως :
α) Πάνω από 32 αθλητές: Το 20% του συνόλου
β) 17-32 αθλητές: 6 Αθλητές
γ) 9-16 Αθλητές: 4 Αθλητές
δ) 4-8 Αθλητές: 2 Αθλητές
ε) Κάτω από 4 αθλητές: Κανένας
Ο αγωνιζόμενος θα αποκλείεται αν το βάρος του υπερβαίνει κατά 5% το όριο της κατηγορίας βάρους του. Αν είναι ελλειποβαρής, δε θα λαμβάνεται υπόψιν.
ΚΛΗΡΩΣΗ
Τη Πέμπτη 06 Απριλίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ. θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ., Ηρούς 19 (2ος όροφος) – Αθήνα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 και ώρα 08:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ενημέρωση προπονητών, στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες ΚΡΝΡ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η διάρκεια κάθε αγώνα ορίζεται σε τρεις (- 3 -) γύρους του ενάμισι (-1½-) λεπτού με ένα (-1-) λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους.

Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα, ο αλυτάρχης των αγώνων έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.

Κατά την ζύγιση των αθλητών – αθλητριών δεν θα υπάρχει καθόλου ανοχή.

Τόσο κατά την προσέλευση στην ζύγιση, όσο και στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστούν, θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές – αθλήτριες να προσκομίζουν τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ. καθώς και την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ θεωρημένη από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστ. Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα. Σε περίπτωση που η θεώρηση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ είναι από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων, αυτοί θα πρέπει να έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση από το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) και πέραν της σφραγίδας και υπογραφής υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφουν τον Ατομικό Αριθμό Πιστοποίησής τους.

Οι αθλητές – αθλήτριες θα αγωνιστούν αποκλειστικά με ευθύνη των συλλόγων τους και υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Δεν επιτρέπεται σε εν ενεργεία αθλητές – αθλήτριες να κάθονται ως κόουτς στους αγώνες καθώς και να εξουσιοδοτούνται ως αντιπρόσωποι συλλόγων στην διαδικασία των ζυγίσεων.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες που θα προσέρχονται στη «θέση ελέγχου αθλητών», θα πρέπει υποχρεωτικά τα προσωπικά e-foot protectors της ΚΡΝΡ (καλτσάκια με αισθητήρες) καθώς και τα γαντάκια, να τα κρατούν στο χέρι για τον πληρέστερο και πιο γρήγορο έλεγχο από τους διαιτητές των αγώνων.
Οι αθλητές – αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα είναι υποχρεωτικό να φορούν προστατευτικά μασελάκια και το χρώμα τους περιορίζεται σε λευκό ή διάφανο. Πρέπει να έχει πάχος τουλάχιστον 3mm και να καλύπτει την άνω οδοντοστοιχία. Οι αθλητές – αθλήτριες με σιδεράκια οφείλουν να χρησιμοποιούν αντίστοιχο ειδικό μασελάκι, το οποίο θα καλύπτει και την άνω και την κάτω οδοντοστοιχία και θα είναι εγκεκριμένο από οδοντίατρο. Οι αθλητές – αθλήτριες με σιδεράκια θα προσκομίζουν βεβαίωση από τον οδοντίατρο τους, στην οποία θα δηλώνει ότι ο αθλητής είναι σε θέση να αγωνιστεί με ασφάλεια με το συγκεκριμένο μασελάκι που του έχει συστήσει. Η εν λόγω ιατρική βεβαίωση θα πρέπει να φέρει ημερομηνία, σφραγίδα και υπογραφή ιατρού. (Συμβουλευτείτε τον ειδικό κανονισμό της WT για αναλυτικές πληροφορίες πάνω σε μασελάκια, επίδεση, νάρθηκες και piercing σελίδα 54 του κανονισμού αγώνων).
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Η ένσταση θα κατατίθεται εγγράφως εντός 10 λεπτών από την λήξη του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο από τον Αρχηγό της Ομάδας του οποίου το όνομα θα πρέπει να υπάρχει στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής που έχει γίνει από τον σύλλογο στην διεύθυνση http://www.tpss.eu. H ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με παράβολο αξίας 50 € (πενήντα ευρώ), στην γραμματεία των αγώνων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά