fbpx

Ο Γκενάντι Γκολόφκιν αποκαλύπτει για τον δίδυμο αδερφό του Μαξίμ!

Ο Γκενάντι Γκολόφκιν αποκαλύπτει για τον δίδυμο αδερφό του Μαξίμ!

Ένας από τους σημαντικούς πυγμάχους της εποχής μας, που διακρίνεται για το πολύ επιθετικό του στυλ, ασημένιος Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος αρκετών επαγγελματικών ζωνών, με ρεκόρ 42-2-1 και 37 νοκ άουτ στο ενεργητικό του, ο Καζάκος GGG, Γκενάντι Γκεναντίεβιτς Γκολόφκιν μίλησε για τον αδερφό του Μαξίμ κι αποκάλυψε ότι:

«Έχω έναν δίδυμο αδερφό που τον λένε Μαξ. Ξεκινήσαμε την πυγμαχία στα δέκα μας. Σχεδόν πάντα ήμασταν στην ίδια κατηγορία βάρους. Ο Μαξ ήταν τεχνικά καλύτερος από εμένα, ενώ εγώ ήμουν πιο επιθετικός και πιο σκληρός πυγμάχος. Αποφασίσαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα αγωνιστούμε αντιμέτωποι ποτέ.

Τρεις φορές ήμασταν στους τελικούς για το ίδιο σημαντικό τουρνουά. Και κάθε φορά, ένας από εμάς έκανε πίσω. Στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ο Μαξ παραμέρισε για να μπορέσω να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά από αυτό, πήρα το ρίσκο να φύγω από το Καζακστάν και να γίνω επαγγελματίας. Ο Μαξ έμεινε στο Καζακστάν για να φροντίσει τους γονείς μας και να φροντίσει τα οικονομικά μου συμφέροντα ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά