fbpx

Mister Pavlos congratulations

Mister Pavlos congratulations

Αυτή τη φράση επαναλάμβαναν συνέχεια το ζευγάρι που έκανε τη μετάδοση του αγώνα, σήμερα βράδυ για τα προκριματικά του ONE Championship στο Γερεβάν της Αρμενίας. Δεν ξέρω αν ήταν από σεβασμό στην απόδοση του η λόγω της εντυπωσιακής διάπλασης του Έλληνα αθλητή, ίσως και τα δύο.

Ο Παύλος από την αρχή έπαιξε έξυπνα με απόσταση και εκμεταλλεύτηκε τα πολύ δυνατά του χαμηλά λακτίσματα αλλά και όποιο χτύπημα με τα χέρια δοκίμαζε, είτε έβρισκε στόχο είτε έβρισκε πάνω στις άμυνες του Αρμένιου, έκανε τη ζημιά του καθώς το αισθανόταν. Ο Αρμένιος Σασούν από πολύ νωρίς έδειχνε σαν να φοράει…παγοπέλιδα!

Δηλαδή σε κάθε χτύπημα που δεχόταν παραπατούσε σα να τον παράσερνε ο αέρας δεξιά και αριστερά, ήταν θέμα χρόνου η σεμνή τελετή να πάρει τέλος και να τελειώσει το μαρτύριο του. Ένα μέτρημα στον πρώτο γύρο και ένα στην αρχή του δευτέρου που ήταν και η εγκατάλειψη του Σασούν έφεραν τη νίκη και την πολυπόθητη πρόκριση για τον Έλληνα πρωταθλητή. Την πανηγύρισε έντονα με τον Στέλιο Πολίτη που ενορχήστρωσε όλη αυτή την προσπάθεια, ήταν στη γωνία του Παύλου και θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δίνει τα χέρια για να έρθει η επόμενη διοργάνωση στην Ελλάδα.

μια εικόνα χίλιες λέξεις, ο Αρμένιος ανακουφισμένος στη γωνία του αμέσως μετά την εγκατάλειψή του
https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/02/25/niki-kochliaridi-fernei-to-one-stin-ellada-deite-ton-agona-simera/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά