fbpx

Κοπή Βασιλόπιτας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ)

Κοπή Βασιλόπιτας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ)

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00, στην αίθουσα «Μακεδονία» του ξενοδοχείου OASIS στη Γλυφάδα. Σε γιορτινό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι, εκπρόσωποι των Σωματείων – Μελών της Π.Ο.Μ., μέλη του Δ.Σ. και το Διοικητικό προσωπικό της Ομοσπονδίας αντάλλαξαν ευχές και δήλωσαν την αισιοδοξία τους για τη νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Μ., κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος πήρε το λόγο, ευχαρίστησε όσους έδωσαν το «παρών» και μίλησε για την ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματός, αναφερόμενος στα πεπραγμένα του έτους που πέρασε, καθώς και τους νέους στόχους για το 2023. Ακολούθησε ο λόγος του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.Μ., κ. Νικόλαου Κετσελίδη και στη συνέχεια, ο λόγος του διευθυντή της Σχολής Προπονητών Μουάιτάι, κ. Χρήστου Κόλλια. Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα, και των μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Μ., κ. Δημήτρη Μποταΐτη, και κ. Δημήτρη Δερέκα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση ανάμεσα στα Σωματεία που κέρδισαν φλουρί. Στα δέκα φλουριά που κληρώθηκαν, δόθηκαν δώρα από την Ομοσπονδία και από τους χορηγούς της, Force1, Seven Hellas, Digital IQ, Supreme Insurance Services.

Τα Σωματεία που κέρδισαν κατά την κοπή της Βασιλόπιτας είναι:

Α.Σ. ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Γ.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

ΕΛΛΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΡΜΗΣ

Γ.Α.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Α.Σ. Η ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗΣ

Α.Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Α.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά