fbpx

“Respect” για Θανάση Καρούσο αγωνίζεται, στο Submissionism #17

“Respect” για Θανάση Καρούσο αγωνίζεται, στο Submissionism #17

Ο Θανάσης “The Buttefly” Καρούσος είναι ένας αθλητής που για παραπάνω από 2 δεκαετίες αγωνίζεται συνεχώς στο υψηλότερο επίπεδο, κυριολεκτικά έχει παίξει παντού, σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κατακτήσει τα πάντα στο Κικμπόξινγκ. Συνεχίζει και λέει ναι στις προκλήσεις και μετά το Κικμπόξινγκ, την Πυγμαχία, το ΜΜΑ σειρά παίρνει τώρα το Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου. Θα αγωνιστεί στο Submissionism #17 την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο “Τhe Core” Περιστέρι με αντίπαλο τον Θανάση Πατριαρχέα.

Η διοργάνωση του “Cage Survivor” τον καλωσόρισε με την ανακοίνωση: “Μία φορά πρωταθλητής για πάντα πρωταθλητής. Ο αθλητής θρύλος του Ελληνικού Κικ Μπόξινγκ Θανάσης Καρούσος δείχνει τι πάει να πει μαχητής, τι θα πει αθλητής, τι θα πει πρωταθλητής. Παρόλη την ιστορία του και το βαρύ αθλητικό όνομα του στο Κικ Μπόξινγκ δεν διστάζει να παίξει και σε άλλα μαχητικά στυλ. Έχοντας παίξει ΜΜΑ, τώρα κάνει το ντεμπούτο του στη καλύτερη διοργάνωση submission only στην Ελλάδα. Στις 19 Φεβρουαρίου θα πρωταγωνιστήσει ανάμεσα σε πολύ δυνατούς αθλητές στην κάρτα του submissionism 17”

Να υπογραμμίσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Θανάσης Καρούσος συνδύαζε άψογα την αθλητική του καριέρα με την προπονητική καθώς δίδασκε ανελλιπώς σε όλα τα επίπεδα. Ένα ακόμα μεγάλο RESPECT για τον Καρούσο καθώς την “έκθεση” πάνω στο ρινγκ, την θεωρεία με την πράξη δηλαδή την συνδυάζουν ελάχιστοι. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει στη δική του σχολή το “Fighters Factory Karousos” στη Βάρη

https://ju-jutsu.apexsports.gr/2023/02/12/oli-i-karta-ton-18-agonon-gia-to-submissionism17/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά