fbpx

Πανελλήνιο ΝΑ/ΝΓ: Με τη συμμετοχή 179 τζουντόκα από 40 σωματεία

Πανελλήνιο ΝΑ/ΝΓ: Με τη συμμετοχή 179 τζουντόκα από 40 σωματεία

Με τη συμμετοχή 113 αθλητών και 66 αθλητριών από 40 σωματεία, διεξάγεται Σαββατοκύριακο (18-19/2) στο ΔΑΚ Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών και νέων γυναικών. Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα εκκινήσουν στις 10:00.

Το Σάββατο (18/2), θα πραγματοποιηθούν τα ατομικά, ενώ την Κυριακή (19/2) θα διεξαχθεί το μικτό ομαδικό.

«Μετά το Λουτράκι, η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που παίρνει σειρά προκειμένου να φιλοξενήσει ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και συγκεκριμένα αυτό στις κατηγορίες Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών. Το αγωνιστικό καλαντάρι της ΕΟ Τζούντο, για το 2023, εξακολουθεί υλοποιείται βάσει του αρχικού προγραμματισμού -παρά τις όποιες δυσκολίες για την εύρεση κλειστών γυμναστηρίων για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας- γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού οι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς περισπασμούς και αποκλίσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες. Να απολαύσουμε σπουδαίες αναμετρήσεις, χωρίς τραυματισμούς, αλλά και με πολύ θέαμα. Καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Να θυμίσουμε ότι τις τρεις πρώτες θέσεις στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση είχαν πάρει κατά σειρά ΕΟΣ Αχαρνών, ΑΣ Sakura Κατερίνης και Φίλιππος Αμυνταίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά