fbpx

Grand Slam Τελ Αβίβ: Νικήτρια στον καναδικό «εμφύλιο» η Κλιμκάιτ

Grand Slam Τελ Αβίβ: Νικήτρια στον καναδικό «εμφύλιο» η Κλιμκάιτ

Η Τζέσικα Κλιμκάιτ από τον Καναδά νίκησε την συμπατριώτισσά της Κρίστα Ντεγκούτσι στον τελικό των -66 κιλών του Γκραν Σλαμ στο Τελ Αβίβ.

Η Ντεγκούτσι φάνηκε σε καλή κατάσταση στο τουρνουά ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει στον τελικό με την Κλιμκάιτ να κάνει προς το τέλος το seoi-nage και να εξασφαλίσει τον τίτλο στην κατηγορία. Τα χάλκινα μετάλλια πήγαν στη Βραζιλιάνα Ραφαέλα Σίλβα και την Ουκρανή Ντάρια Μπιλόντιντ.

 Η Γαλλία ολοκλήρωσε την ημέρα με 2 χρυσά μετάλλια με τους Λούκα Μιχέιτζε και Μπλαντίν Πον. Το κοινό ήταν με το μέρος της ντόπιας Ταμάρ Μάικα ωστόσο η Πον πήρε τη νίκη στην κατηγορία των -48 κιλών καθώς χρειάστηκε μόλις 30 δευτερόλεπτα για να κάνει το waza-ari προτού σημειώσει το ippon ένα λεπτό μετά. Η Βραζιλιάνα Νατάσα Φερέιρα και η Ισπανίδα Μιρέια Λαπουέρτα πήραν τα χάλκινα μετάλλια.

 Κάτοχος του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου, ο Μιχέιτζε πήρε τη νίκη στην κατηγορία -60 κιλών επικρατώντας του Ισπανού Φρανσίσκο Γκαρίγκος με τα χάλκινα μετάλλια να πηγαίνουν στον Βέλγο Γιόρε Βερστρέτεν και τον Αζέρο Μπαλαμπάι Αγκάγιεφ.

 Σκληρή μάχη για να πάρει τη νίκη στην κατηγορία -66 κιλών έδωσε ο Γεωργιανός Βάζα Μαργκβελασβίλι απέναντι στον Αζέρο Ορχάν Σαφάροφ. Ο τελευταίος σκόραρε πρώτος με έναν συνδυασμό o-soto-gari και tani-otoshi προτού ο Γεωργιανός ισοφαρίσει. Μετά από ένα λεπτό και 15 δευτερόλεπτα στον επιπλέον χρόνο ο Μαργκβελασβίλι έκανε το δεύτερο waza-ari παίρνοντας τον τίτλο ενώ στο βάθρο τους ακολούθησαν ο Γεωργιανός Λάσα Ναντιράτζε και ο Ισπανός Αλμπέρτο Γκαϊτέρο Μαρτίν.

 Η πρώτη ημέρα δράσης είδε και τη Βρετανή Τσέλσι Τζιλς να παίρνει τον τίτλο στην κατηγορία -52 κιλών νικώντας στον τελικό την Ισπανίδα Άνα Πέρεθ Μπος. Τα χάλκινα μετάλλια στη Γερμανίδα Μάσα Μπαλιχάους και την Ιταλίδα Οντέτ Τζιουφρίντα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά