fbpx

Γκραν σλαμ Τελ Αβίβ: Στο ρεπεσάζ για το χάλκινο η Τελτσίδου

Γκραν σλαμ Τελ Αβίβ: Στο ρεπεσάζ για το χάλκινο η Τελτσίδου

Η σπουδαία Ελληνίδα τζουντόκα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό γύρο σε ακόμα ένα γκραν σλαμ και για 5η συνεχόμενη διοργάνωση θα διεκδικήσει μετάλλιο. Θυμίζουμε ότι στα τελευταία γκραν σλαμ έχει ένα χρυσό (Άμπου Ντάμπι), ένα χάλκινο (Τόκιο) και δύο πέμπτες θέσεις (Μπακού, Παρίσι) μετά από ήττες στο ρεπεσάζ.

Στο Τελ Αβίβ η Ελισάβετ Τελτσίδου νίκησε κατά σειρά την Ισραηλινή Σακέντ Αμιχάι, την Βραζιλιάνα Αλεξία Καστίλιος και την Ιταλίδα Μαρτίνα Εσποσίτο και μάλιστα πήρε όλες τις νίκες με αγώνα τακτικής. Τις υποχρέωσε όλες σε τρίτο σίντο (παρατήρηση) άρα και αποκλεισμό με ίπον.

Στη μάχη για τον τελικό και την σίγουρη άνοδο στο βάθρο αντιμετώπισε τη Γαλλίδα Μαργκό Πινό, κόντρα στην οποία είχε στην καριέρα της τρεις νίκες και μία ήττα. Η Γαλλίδα όμως απάντησε στον ημιτελικό με το ίδιο νόμισμα και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά. Είχε το προβάδισμα με βαζαάρι και υποχρέωσε την Ελληνίδα σε τρίτο σίντο και αποκλεισμό. Πλέον η Τελτσίδου περιμένει να δει ποια θα είναι η αντίπαλός της στο ρεπεσάζ στην αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά